Koltuklar çocuklara emanet

Koltuklar çocuklara emanet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle hazırlanan programda, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı koltuğunu 7. Sınıf öğrencisi İsmail Canöz’e devretti.

HER ZAMAN ÇALIŞACAĞIZ

Çeşitli yaşlardan çocukların oluşturduğu Yönetim Kurulu ile birlikte Merkez İlçe Başkanlığı görevini devralan Canöz, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Devir teslim töreninde gazetecilerin sorularını cevaplandıran 13 yaşındaki İsmail Canöz, “Nasıl ki, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türk çocuklarına güvenerek 23 Nisan’ı armağan etmişse, bizler de başta ülkemiz ve Yüce Türk Milletinin menfaatleri, sonra da partimizin iktidara gelmesi ve daha da büyümesi için içimizdeki heyecanla ve şevkle gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

BİZİM, ÇOCUKLARIN BAYRAMI

“Bu memleketin geleceğini de çocuklar temsil ediyordu. Onun için Atatürk bu bayramı Türk çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan 1924’te, 23 Nisan gününün bayram olarak kutlanması için talimat veren Atatürk, 23 Nisan 1929’da da bu bayramı çocuklara armağan ederek, dünyada başka hiçbir yerde bir eşi ve benzeri bir uygulaması dahi bulunmayan bir davranış sergilemiştir. Yüce Atamıza minnettarız” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.