Kızılay yüzleri güldürdü

Kızılay yüzleri güldürdü

Türk Kızılay Kırıkkale şubesi her bayram olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahibi ailelerimizi unutmadı.

Türk Kızılay Kırıkkale şubesi her bayram olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahibi ailelerimizi unutmadı. Bayram öncesi ve bayram boyunca gece gündüz demeden Türk Kızılay Kırıkkale şubesi maddi imkânı olmayan ailelerimize giysi ve kurban kesemeyen ailelere et dağıtımına devam etti.

 KONSERVE ET DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİK

Dağıtım ile ilgili açıklamada bulunan Türk Kızılay Kırıkkale şubesi başkanı Mustafa İşler şunları söyledi ‘’ Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak bu bayramda da ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olduk. Maddi sıkıntıdan dolayı bayramlık giysi alamayan ve kurban kesemeyen vatandaşlarımıza giysi, taze et ve konserve et dağıtımı gerçekleştirdik.

AİLELERİMİZ ARASINDA KÖPRÜ OLDUK

Bir Kurban Bayramı’nda daha ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmek için bağışlarınıza köprü olmanın gururunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı faaliyetlerimiz gönüllü ve personellerimiz ile gece gündüz demeden sahada devam etti. Bayram öncesi kendisine ve çocuklarına giysi alamayan kardeşlerimize giysi çekice kıyafet verdik. Kurban Bayramında ihtiyaç sahibi ailelerimiz bayram yapsın diye:255 ailemize 836  adet  kutu kavurma ve kıyma konservesi dağıtıldı.65 ailemize  100 TL'lik alışveriş çeki,43 ailemize gıda kolisi,35 ailemize 150 TL'lik kıyafet çeki,93 aileye kesilen kurban paylarınızdan taze kurban eti dağıtıldı. Buzdolabı bozuk olduğu için yardımları alamayan kardeşimize buzdolabı alındı. Ayrıca açtığımız kurban bağış standında bağışçılarımız 55 adet yurt içi ve yurt dışı kurban bağışında bulundu. Bütün bu faaliyetlerde bizi yalnız bırakmayan Kızılay Genel Merkezimize gönüllülerimize, Kırıkkale halkına ve her zaman bize desteğini esirgemeyen basınımıza teşekkür ederiz.

YALNIZ YAŞAYAN YAŞLILAR ZİYARET EDİLDİ

Türk Kızılay Kırıkkale şubesinin bayramda yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren başkan İşler şunları da söyledi ‘’ Yine yıllardır kurban kesemeyen kalabalık bazı ailelerimize  de canlı kurban bağışı yapıldı ve yalnız yaşayan bayramı buruk geçiren yaşlılarımızı da ziyaret ederek onların dualarını da aldık.

Haber: Sedat Gençay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.