Kırıkkale’ye yeni mesire alanı

Kırıkkale’ye yeni mesire alanı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hasandede yolu üzerinde yapımına başlanacak olan yeni mesire alanında incelemede bulundu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hasandede yolu üzerinde yapımına başlanacak olan yeni mesire alanında incelemede bulundu. 


ÇELBOR İLE ANLAŞMA YAPILDI 
Saygılı, belediye tarafından yapılacak olan yeni mesire alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çelbor’la yapılan anlaşma ile Hasandede yolu üzerinde bulunan ormanlık alana yapılacak olan mesire alanı kısa sürede Kırıkkale halkının hizmetine sunulacak.  Yeni mesire alanında inceleme de bulunarak projeye ilişkin çalışmaların planlamasını yapan Saygılı, Kırıkkale'ye yeni bir mesire alanı kazandırıldığını ifade etti.  Saygılı, "Belediye olarak Çelbor’la yaptığımız anlaşma sonucu Çelbor’un önünde ki ormanlık alan yeni mesire alanı olarak projelendirdik ve bu yöndeki çalışmalarımıza başladık. 


OYUN PARKLARI, YÜRÜYÜŞ YOLU
Yeni mesire alanımız içerisinde çocuklarımız için oyun parkları, yürüyüş yolu, kamelyalar ve piknik alanları ile sosyal ihtiyaçların karşılanacağı bölümler olacak. İnşallah çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Kırıkkale’mizde mesire alanlarımızın sayısı çoğalmış olacak, vatandaşlarımızın rahatlığı için imkanlar ölçüsünde çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kulandı. Saygılı’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç,  Park Bahçeler Müdürü Ramazan Yurtoğlu ve Belediye peyzaj mimarları eşlik etti.
Haber: Ahmet Tezel 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.