Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceğiz

Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceğiz

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan seçim kapsamında MHP Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Yarar, “Başkanlık görevine geldiğimizde inşallah 1 Nisan’dan itibaren Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceğiz” dedi.

HALKIMIZIN HİZMETKARI OLACAĞIM

MHP, 31 Mart 2019 seçimi öncesi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi hem de aday Yarar’ı Kırıkkale halkına tanıttı. Bankalar caddesi üzerinde coşkulu kalabalığa seslenen Yarar, “Ben bu memleketin, bu toprakların çocuğuyum. İnşallah sizlerin desteğiyle göreve geldiğimizde,  1 Nisan’dan Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceğiz” dedi.

BEN KIRIKKALE’NİN ÖZ EVLADIYIM

Yarar, “Büyük zafer uğruna çıktığımız bu kutlu yolda Kırıkkale’mizin hizmetkârı olmaya hazırız.  Birlik ve beraberlik içerisinde inanın çok büyük önemli işlere imza atacağız. Yıllardır çözülemeyen otobüs sorununu, ekmek fırınını, tozlu çamurlu yollarını, bunun gibi birçok sorunları inanın bana çözüme kavuşturacağız. Ve şunu söylüyorum benim halkımla aramda kapı olmayacak. Belediyede makamda bulunan o kapıyı kaldırarak, bütün gönüllerimize, bütün kesimlerimize kapımız açık olacaktır” şeklinde konuştu.

KIRIKKALE’YE SERDAR YARAR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, MHP MDK Başkanı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, 26. Dönem Osmaniye Milletvekili Genel Başkan Baş Danışmanı Ruhi Ersoy, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgahan Toraman ile çok sayıda Kırıkkaleli, Yarar ve ekibine destek verdi. Vatandaşlar da "Kırıkkale'ye Serdar Yarar" Başkan Yarar" şeklinde slogan attılar. 

Haber-Foto: Ahmet Gökdemir

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.