Kırıkkaleliler Vakfı Mansur Yavaş’ı Makamında Ziyaret Etti

Kırıkkaleliler Vakfı Mansur Yavaş’ı Makamında Ziyaret Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırıkkaleliler Vakfı’nı makamında kabul etti. “Vakfın çalışmalarının yakından takipçisiyim” diyen Başkan Yavaş, “Birlikte güzel projelere imza atacağımızdan şüphem yok” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırıkkaleliler Vakfı’nı makamında kabul etti. “Vakfın çalışmalarının yakından takipçisiyim” diyen Başkan Yavaş, “Birlikte güzel projelere imza atacağımızdan şüphem yok” dedi.

ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Merkezi Ankara’da bulunan ve yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Kırıkkaleliler Eğitim Kültür Sağlık Sosyal Yardım Vakfı 13. Olağan Genel Kurul sonrası yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Vakıf üyeleri son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Ankara’da yaşayan Kırıkkalelilerin sosyo ekonomik durumu masaya yatırılırken yeni projeler için start verildi.

yavaş-kirikkalelilerin-güzel-işler-yaptiğindan-şüphem-yok2.jpg

BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “Ankara’da Kırıkkaleli hemşerilerimizin nüfusu bir hayli fazla olduğunu biliyoruz. Hemşerilerimize hizmet noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Vakfınızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Güzel işler yaptığınızdan şüphem yok. Bizde Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hem Kırıkkaleli hemşerilerimin hem de Kırıkkaleliler Vakfı’nın her zaman destekçisi olacağız. Birlikte güzel çalışma ve projelere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARIMIZA HIZLA DEVAM ETMEYE BAŞLADIK

Kırıkkaleliler Eğitim Kültür Sağlık Sosyal Yardım Vakfı Başkanı Aytekin Araç, “Genel kurulumuzun ardından yeni yönetimimizle birlikte çalışmalarımıza hızla devam etmeye başladık. Ankara’daki ziyaretlerimiz seri bir şekilde sürerken Mansur Yavaş beyi makamında ziyaret ederek tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Kırıkkaleliler Vakfı olarak birçok alanda yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarımızdan bahsettik. Ankara’da yaşayan Kırıkkalelilerin sosyo ekonomik durumu ve genel yaşam kaliteleri hakkında bilgiler verdik” dedi.

KIRIKKALELİLERİN BİRLİK BERABERLİĞİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Yoğun bir kalabalıkla gerçekleştirilen ziyarette Başkan Mansur Yavaş’a Kırıkkaleliler Vakfı’nın şimdiye kadar gerçekleşen tüm faaliyetler hakkında bilgi veren Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç “Ankara'da yaşayan Kırıkkalelilerin birlik beraberliği için mücadele ediyoruz” dedi. Vakıf çalışmaları hakkında bilgi verildikten sonra Vakıf tarafından gerçekleştirilen etkinlikler, sosyal yardımlar, kültürel ve turizm alanlarında yapılan geziler ile gençlere yönelik faaliyetler hakkında sunum yapıldı. Kırıkkaleliler Vakfı, Başkan Yavaş’a günün ziyaret hatırası olarak Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç tarafından Kırıkkale ile özdeşleşmiş tarihi Çeşnigir Köprüsü figürlü plaket takdim edildi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.