KIRIKKALE'DE 3 KİŞİ İLANLA  ARANIYOR

KIRIKKALE'DE 3 KİŞİ İLANLA ARANIYOR

Kırıkkale Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ilanla 3 kişiyi arıyor

Kırıkkale Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ilanla 3 kişiyi arıyor . Arsa hissedarı olan ve kendilerine ulaşılamayan 3 kişi içim il müdürlüğü özel ilan yayınladı. Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

Kırıkkale İli Merkez Kaletepe Mahallesi 1255 ada 7 parsel nolu taşınmaz hissedarı olduğunuz anlaşılmış olup kimlik ve adres tespitiniz yapılamadığından arsa payınıza ait satış işleminin, 6306 sayılı Kanun ve Uygulama Yönetmeliği hükümlerince gerçekleştirileceği hususunda Tebligat Kanununa göre ilanen tebliğine karar verilmiştir.
6306 sayılı Kanunun Uygulama Yönetmeliğinin 15. maddesi 2. fıkrası uyarınca üçte iki çoğunluk ile alınan karara katılmayan kısımda kaldığınızdan arsa payınızın açık artırma usulü ile satış işleminin, 26.04.2023 tarihinde saat 11:00’da Kırıkkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü (Fabrikalar Mah. Ulubatlı Hasan Cad. No:39 Merkez/KIRIKKALE) toplantı salonunda gerçekleştirileceği, yapılacak satış sonrasında hissenize düşen satış bedelinin T.C. Ziraat Bankası Kırıkkale Şubesinde adınıza açtırılacak hesaba yatırılacağı hususu; Cevriye DEMİRDÖVEN, Gülizar DEMİRDÖVEN, Ömer Faruk DEMİRDÖVEN

(NİSAN ÇALIŞKAN)

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum