Kırıkkale TSO heyeti, Belediye Başkanı Önal'ı ziyaret etti

Kırıkkale TSO heyeti, Belediye Başkanı Önal'ı ziyaret etti

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve Meclis üyeleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın lideri Ahmet Varlı ve meclis üyeleri, yeni seçilen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

18042024-belediye-hayirli-olsun-ziyareti1-2.jpeg

TSO MECLİS BAŞKANI AKÇELİK VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, AHMET ÖNAL'A TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR

TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde Kırıkkale'nin yeni belediye başkanı seçilen Ahmet Önal'a tebrik ziyaretinde bulundular. Varlı, Belediye Başkanı Önal'a Kırıkkale'nin gelişimi ve refahı için başarılar dilerken, Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyelerinin deneyimli isimler olduğunu vurguladı.

18042024-belediye-hayirli-olsun-ziyareti1-1.jpeg

ŞEHRİN SORUNLARINA YÖNELİK İSTİŞARELERDE AKTİF ROL ALACAK

Şehrin sorunlarına yönelik istişarelerde aktif rol alacaklarını belirtti. Varlı, belediyenin diğer kurumlar ve Ticaret Odası ile işbirliği içinde olması gerektiğini vurguladı ve her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Önal ise işbirliği ve istişare kültürünün önemine vurgu yaparak, bu yaklaşımın kendilerini memnun edeceğini dile getirdi.

 MUHABİR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.