Kasadaki paraları çaldı ve dükkanın ortasına tuvaletini yaptı

Kasadaki paraları çaldı ve dükkanın ortasına tuvaletini yaptı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, bir restorana gece saatlerinde camını kırarak giren ve içerideki paraları çalan şahıs, olay yerinde tuvalet ihtiyacını giderdi.

Güvenlik kamerasına yansıyan bu mide bulandırıcı olay, işletme sahibi ve çevre esnafı tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı.

Olayın detaylarına göre, F.K. isimli şahıs, Selanik Caddesi'ndeki bir restoranın camını kırarak içeri girdi. İçeride vakit geçiren şahıs, kasadaki paraları ve bahşiş kutusundaki paraları çaldıktan sonra restoranın ortasında tuvalet ihtiyacını giderdi. Ardından kırdığı camdan çıkarak olay yerinden kaçtı. Sabah işletmeyi açan Yasin Çavuş, dağıtılmış dükkandan haberdar oldu ve olayın güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Daha sonra polisi arayarak durumu bildirdi.

ara-ankara.jpg

Restoran sahibi Yasin Çavuş, yaşadıkları bu olayın kendilerini derinden etkilediğini belirterek, "Sabah dükkanı açtığımızda kasanın ve etrafının dağıtılmış halde olduğunu gördük. Hırsızlık olayından şüphelendik ve kamera kayıtlarına baktık. Bir kişinin camı kırarak içeriye girdiğini gördük. Etrafı dağıtmış, kasadaki ve bahşiş kutusundaki paraları almış. Daha sonra da etrafına hacetini yapmış. Bu durum midemizi bulandırdı. Etrafımızdaki 26 dükkana daha girmişler. Ardından da polise ihbarda bulunduk. Ardından da bize yakalandığını söylediler. Toplamda 4 kişilik bir ekipmiş. Sabah 3 saat temizlik yaptık, birçok şeyi de çöpe attık. Yapan kişiyi tanımıyorum. İlk defa böyle bir şey yaşadık" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.