Karıştıran mevkisi yeniden canlanacak

Karıştıran mevkisi yeniden canlanacak

​​​​​​​Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Keskin ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Karıştıran Mesire Alanın da incelemelerde bulunan Vali Sezer, mesire alanını gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

RESTORASYON ÇALIŞMALARI

Daha sonra Keskin Kapalı Spor Salonu ve Stadyum’da incelemelerde bulunan Vali Sezer, restorasyon çalışmaları tamamlanan ve Gençlik Merkezi olarak kullanılacak binayı da gezerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Keskin Halk Eğitim Merkezini de ziyaret eden Sezer, atölyeleri gezerek kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

TEMİZ VE HUZURLU BİR ORTAM

Vali Sezer, ziyaret ve incelemelerine ilişkin olarak burada  yaptığı değerlendirme de;  ''Keskin ilçemizde günü birlik piknikçilerin adresi olan Karıştıran Mesire Alanından vatandaşlarımızın biran önce yeniden faydalanabilmesi için gerekli düzenlenme çalışmalarını başlattık. Yapılan çalışmalarla Karıştıran Mesire Alanı vatandaşlarımızın doğa ile baş başa, ailesi ile birlikte güzel vakit geçirebileceği, temiz ve huzurlu bir ortamda piknik yapacağı bir alan olacak.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Ayrıca, Keskin ilçemizde tarihi yapıların yeniden ihya edilmesi için başlattığımız çalışmalar devam edecek. Bu yapılar ayağa kaldırılarak, Keskin’e yeniden kazandırılacak.’’ ifadelerine yer verdi. İnceleme ve ziyaretlerde Vali Sezer’e, Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haluk Karahan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Kasım Atasoy’ da eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.