Karakeçili Kaymakam'ı Uludağ, veda etti

Karakeçili Kaymakam'ı Uludağ, veda etti

Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ, Bakanlık Merkez stajı (dil eğitimi) için İngiltere’ye gideceği için veda mesajı yayımladı.

Uludağ, mesajında, yaklaşık 2 yıldır hizmet ettiği Karakeçili ilçesinden ayrılmanın duygusunu ifade etti.

Veda mesajında, devletin sadece kudretten ibaret olmadığını, aynı zamanda şefkati de kapsadığını göstermeye çalıştığını vurgulayan Kaymakam Uludağ, "Devlet, Ebed, Müddet” düsturu ve “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışıyla çalıştığını belirtti.

İki yıl boyunca vatandaşlarla bir arada olmanın ve onlara hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu dile getiren Uludağ, her vatandaşa eşit mesafede durarak, birleştirici ve bütünleştirici bir yaklaşım sergilediğini ifade etti.

Uludağ, makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın vatandaşın duaları ve hoş bir seda bırakmak olduğunu belirterek, devletin kendisine tevdi ettiği görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını vurguladı.

Veda mesajında, Vali Mehmet Makas'a, ilin diğer mülki idari amirlerine, milletvekillerine, belediye başkanına, birlikte çalıştığı kurum müdürlerine, mesai arkadaşlarına, emniyet güçlerine, muhtarlara, siyasi parti ilçe başkanlarına ve şehit/gazi ailelerine teşekkürlerini ileten Uludağ, Karakeçili halkına olan minnet ve şükranlarını da dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.