Kapımız herkese açık olacak

Kapımız herkese açık olacak

AK Parti Keskin Belediye Başkan aday adayı Esra Yılmaz Aksoy, Keskin'de aday gibi çalışıyor. Sıkmadık el bırakmayan, kapı kapı dolasan Aksoy,  esnaflarla buluşup sorunlarını dinliyor.

  Aksoy, 'Keskini Keskinlilerle yöneteceğiz. Kapımız başta hanım kardeşlerimiz olmak üzere herkese açık olacak' dedi

EN ÖNEMLİ SORUN ‘SU’

Keskin’in en önemli sorununun 'su' olduğunun altını çizen Aksoy,  'Su, belediyenin asli görevlerinden biridir. Su sorunu ya çözülecek ya çözülecek' dedi.  Aksoy, şunları söyledi. Belediyelerin başta su, yol ve temizlik gibi asli görevleri var. Kendini sürekli yenileyen partimiz, bu asli görevlerin dışında da, halka yönelik çalışmalar yürütülmesini ısrarla vurguluyor. Daha çok yeşil alan,  çocuklar için oyun pakları yaratılmasına sürekli dikkat çekiliyor. Genel Başkanımız Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, halkın yönetime dahil edilmesini, ayrım yapılmadan belediyenin kapılarının ardına kadar açık olunmasını sürekli vurguluyor.

İSTİŞARE KAÇINILMAZ

Keskin'de istişare ve hoşgörünün kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Aksoy,  şunları söyledi: 'Çalmadığımiz kapı, girmediğimiz gönül kalmayacak. Keskin'de sorunlarımızı birebir istişare ederek çözmeliyiz. Keskin'nin hem gönül belediyeciligine hem de sosyal belediyeciliğe ihtiyacı var. Keskin için 2014'ten bu yana dostlarımızı, arkadaşlarımızı, kısacası sahayı hiç boş bırakmadık. Bu nedenle Keskinimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Projelerimiz hazır. Allah nasip eder o koltuğa oturursak her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Haber-Foto: Burak Can

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.