Kahramanlık Günü

Kahramanlık Günü

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Vali Sezer, mesajında şunları kaydetti: “Gaziler günü aynı zamanda  “Kahramanlık Günü” dür” dedi.

 

ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Vali Yunus Sezer, şu ifadelere yer verdi, “Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış olan milletimiz, bu kutsal vatan topraklarını binlerce şehit vererek kazanmış, sağ kalan kahramanlarımız ise bu onurlu mücadelede gazilik unvanına erişmişlerdir. Millet olarak övünç kaynağımız olan kahraman gazilerimizi anmak ve onlara olan minnet duygularımızı ifade edebilmek için Gazi Mustafa Kemal’ e Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül günü “Gaziler Günü” olarak kabul edilmiştir.

HER ZAMAN SONUNA KADAR AÇIK

Vali Sezer, “Gaziler günü aynı zamanda  “Kahramanlık Günü” dür. Vatanı, milleti, bayrağı ve tüm kutsal değerleri için şehitlik ve gazilik onuruna kavuşmayı mukaddes bir değer olarak gören şehitlerimiz ile gazilerimiz ve onların bizlere emaneti olan ailelerine devletimizin ve milletimizin gönül kapıları her zaman sonuna kadar açık olacaktır. Bu duygularla, aziz şehitlerimizi, yaşayan ve ebediyete intikal eden gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.