Kağıthane'de bomba paniği

Kağıthane'de bomba paniği

İstanbul Kağıthane'de bomba paniği Kağıthane'de bir pasajın girişindeki dükkanın demir parmaklıklarına asılan yasa dışı bir örgüte ait pankart,...

İstanbul Kağıthane'de bomba paniği
Kağıthane'de bir pasajın girişindeki dükkanın demir parmaklıklarına asılan yasa dışı bir örgüte ait pankart, polisi alarma geçirdi. Pankarta asılan paket, bomba imha ekiplerince patlatıldı. Yapılan incelemede paketin ses bombası olduğu anlaşıldı. Patlama sırasında vatandaşlar panik yaşarken etrafa saçılan bomba düzeneği incelenmek üzere emniyete götürüldü.
Çağlayan Vatan Caddesi Park Sokak 73 numaradaki Efes Çarşısı girişindeki bir dükkanın demir parmaklıklarına asılan yasa dışı bir örgüt imzalı pankart, polisi alarma geçirdi. 'Kahrolsun Faşizm' yazılı pankarta asılan pakette bomba olması ihtimaline karşılık polis ekipleri sokağı her iki taraftan da trafiğe kapatarak bomba imha ekiplerini beklemeye başladı. Bir süre sonra olay yerine gelen bomba imha ekipleri hemen özel elbiselerini giydi. Pankarta asılı pakete fünye yerleştiren bombacı polis, paketin yanından ayrıldı. Bir süre sonra paket büyük bir gürültü ile patladı. Patlama sırasında etrafa ateş saçılırken sonrasında ise yoğun bir duman etrafı kapladı. Uzman polis ekibi tekrar paketin yanına giderek bir süre inceleme yaptı. Yapılan kontrolde paketin ses bombası olduğu anlaşıldı. Paketten çıkan bomba düzeneği ise incelemeye alındı. Patlama sırasında çevredekiler panik yaşarken polis patlamadan geriye kalan parçalarda inceleme başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.