Kadın kooperatifleri yeniden canlanacak

Kadın kooperatifleri yeniden canlanacak

İlçede esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Tekbıyıkoğlu, sorun, talep ve önerilerin öncelik sırasına konarak çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Karakeçili ilçesinde incelemelerde bulundu. İlçede esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Tekbıyıkoğlu, sorun, talep ve önerilerin öncelik sırasına konarak çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

İlçe programlarını sürdüren Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, bugün de Karakeçili ilçesinde incelemelerde bulundu. Karakeçili ilçesine gelen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Vekili Mustafa Arslanşahin, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından birlikte Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tekbıyıkoğlu’na, Kaymakam Vekili Mustafa Arslanşahin tarafından ilçenin genel durumu hakkında brifing sunuldu.

ESNAF VE MUHTARLARLA BULUŞTU

Vali Tekbıyıkoğlu, Kaymakam Vekili Mustafa Arslanşahin, Belediye Başkanı Veysel Aydemir, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile birlikte ilçe değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, 2020 yılında yapılan çalışmaların tamamlanıp tamamlanmadığı, devam ediyorsa ne aşamada olduğu, tamamlanmamışsa nedenleri görüşüldü. Ayrıca güncel sorunlar ve yeni talepler ele alındı. Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir’e de çalışma ziyaretinde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, belediyenin ilçedeki hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

ET ÜRÜNLERİNDE ÖNEMLİ YERE SAHİP

Daha sonra vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Vali Tekbıyıkoğlu, işyerlerini de ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, " Kadın kooperatiflerimizi yeniden canlandıracağız. Bu alanda Karakeçili'de süt ürünleri işleyen yeni bir tesisi hayata geçireceğiz. Üretim ve istihdam odaklı iş gücüne katkı sağlayan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağız." dedi. Karakeçili ilçe ziyareti kapsamında Sucuk Üretim Tesisi ile Köylü Pazarı yapılması planlanan alanda incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, Karakeçili ilçemizin peynir ve et ürünleri sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Haber: Sedat Gençay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.