İl Defterdarı Bayraktar’dan Veda Ziyareti

İl Defterdarı Bayraktar’dan Veda Ziyareti

Yaklaşık 4,5 yıl Kırıkkale’de görev yapan ve geçtiğimiz günlerde yeni görev yeri olan Ordu İl Defterdarlığına atanan Kırıkkale (eski) İl Defterdarı İbrahim Bayraktar veda ziyaretleri kapsamında gazetemize ziyarette bulundu.

KIRIKKALE’DEN MEMNUN AYRILIYORUM

4,5 yıldır Kırıkkale’de görev yaptığını ifade eden Bayraktar; “Devletimizin emrinde vatandaşlarımıza güzel hizmet edinmeyi şiar edindik ve bu doğrultuda iş ve işlemlerimizi yürüttük. Ben Kırıkkale’den memnun ayrılıyorum, inşallah Kırıkkale de bizden memnundur. İnşallah hoş bir seda bırakmışızdır. Görev yaptığımız süre boyunca çözüm odaklı ve kanunlara uyarak işlerimizi yürüttük. Şimdi de aynı anlayış ve ilkelerimizle Ordu ilimizde vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Bir yönümüzde Kırıkkale’den ayrıldığımız için hüzün, bir yanımızda da yeni görev yerimiz ve yeni bir başlangıç olduğu için heyecan var. İnşallah gittiğimiz yerde de devletimizin ve milletimizin emrinde olarak görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız.” İfadelerinde bulundu.

BİR KARDEŞİNİZ OLARAK KAPIM HER ZAMAN AÇIK

Kırıkkale’den helallik istediğini dile getiren Bayraktar; “Benden yana da helal olsun. Bir kardeşiniz olarak kapımız Ordu’da her zaman Kırıkkale halkına açık, herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İl Gazetesi imtiyaz sahibi Ramazan Çetin ise, Bayraktar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk ve öyle de olmaya devam edeceğiz. İnşallah yolumuz Ordu’ya düştüğünde ziyaretinize geleceğiz. Bizim de Kırıkkale olarak bundan sonra da kapımız size her zaman açık. Yeni görev yerinizde de başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.