İkbal Gürpınar, Başkan Çetin’i ziyaret etti

İkbal Gürpınar, Başkan Çetin’i ziyaret etti

Televizyon programcısı İkbal Gürpınar, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti. Başarılı televizyon programcısı İkbal...

Televizyon programcısı İkbal Gürpınar, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti. Başarılı televizyon programcısı İkbal Gürpınar ve beraberindeki heyet, Başkan Çetin’i ziyaret ederek Pursaklar’da kadınlara yönelik yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Misafirlerine Pursaklar’daki faaliyetler hakkında bilgi veren Çetin, “Pursaklar’da hanımlara yönelik çalışmalar yok denecek kadar azdı. Biz göreve geldiğimizde hanım evleri yaptık. Buralarda her yıl binin üzerinde kadın hizmet alıyor. Hanım kardeşlerimiz hem meslek ediniyor hem de sağlıklı yaşam için birçok hizmetten faydalanıyorlar. Kadınlar bizim baş tacımızdır” dedi.

Pursaklar’daki hizmetleri basından takip ettiğini belirten İkbal Gürpınar, başarılı çalışmalardan dolayı Selçuk Çetin’e teşekkür etti. Kadınlara yönelik projelerini Başkan Çetin’e tanıtan Gürpınar, “Pursaklar’da nezaket okulları, nezaket hanım evleri gibi projeleri buraya gelirken gördük. Bunlar çok önemli projelerdir. Sizleri tebrik ediyoruz. Sizlerle çalışmak bizleri de mutlu eder” diyerek memnuniyetini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.