Hepimizin tek hedefi Kırıkkale’ye hizmet etmek

Hepimizin tek hedefi Kırıkkale’ye hizmet etmek

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı’nın önderliğinde verilen yemekte konuşan Abalı, “Hepimizin tek hedefi Kırıkkale’ye hizmet etmek” dedi.

HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDİYORUZ

MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan basın mensupları onuruna yemek verdi. Pandemi kurallarına uygun şekilde düzenlenen programda yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Murat Abalı, yemekten önce basın mensupları ile tek tek yakından ilgilendi. Burada günün anlam ve önemine belirten açıklamalarda bulunan Başkan Abalı, “Kırıkkale’miz bizim en kıymetli varlığımız. Kimimiz siyasette kimimiz basın olarak başka kollarda Kırıkkale’mize hizmet etmek için mücadele veriyoruz”

GAZETECİLİK ÇOK ÖNEMLİ BİR MESLEK

Başkan Abalı, “Basınımızda hem biz siyasetçilerin hem de protokolün bu ülkeye, bu millete ve bu vatana hizmet etmek isteyenlerin denetçisi gibi çok önemli sorumluluk alıyorlar. Nasıl ki; yasama, yürütme ve yargı birbirinden ayrıysa bunu denetleyen kollar varsa basın da bunları denetleyen bir organ gibi. Adeta gizli bir kahraman gibi. Sizlerle istişare etmek, sorunları paylaşmak, yol haritası belirlemek bizim için çok kıymetli. Bu nedenle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hepiniz ile görüştüm. Tekrardan katıldığınız için teşekkür ederim. Her zaman Murat Abalı olarak yanınızdayız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.