HD gümüş dualarla açıldı

HD gümüş dualarla açıldı

Aksesuar konusunda ilgi duyan ve takı, kolye, bileklik, tespih gibi çeşitler konusunda Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet vermek amacıyla HD gümüş, dualar eşliğinde açıldı.

Aksesuar konusunda ilgi duyan ve takı, kolye, bileklik, tespih gibi çeşitler konusunda Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet vermek amacıyla HD gümüş, dualar eşliğinde açıldı. Hüseyin-Havva Demirel çiftinin sahipliğinde açılan HD gümüş, yüzlerce çeşit ürünleri bünyesinde bulunduruyor.

KALİTESİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Hüseyin Demirel ve Havva Demir çiftinin sahipliğinde HD gümüş, Aybimaş AVM Meydan şubesi içerisinde düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Aksesuar konusunda ilgi duyan ve takı, kolye, bileklik, tespih gibi çeşitler konusunda Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet vermek amacıyla HD gümüş, bünyesinde yüzlerce çeşit ürünleri de bulunduruyor. Uygun fiyata kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturan HD gümüş, kalitesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

DUALAR EDİLEREK KURDELE KESİLDİ

Açılış törenine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Muhasebeciler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve çok sayıda davetli katıldı. Edilen duaların ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılış sonrası Türkyılmaz, Baloğlu ve Abalı birbirlerine HD gümüşten tespih alarak hediye ettiler. Açılışa katılan herkese teşekkür eden Havva Demirel, “Bütün vatandaşlarımızı işletmemişe bekliyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.