Hayırseverler Polatlı’ya yeni bir eğitim kompleksi daha kazandırdı

Hayırseverler Polatlı’ya yeni bir eğitim kompleksi daha kazandırdı

Yetiştirdiği öğrencilerle 30 yıldır başarılarından söz ettiren Özel Samanyolu Eğitim Kurumları, 33'uncü okulunu Ankara’nın Polatlı ilçesinde açmaya...

Yetiştirdiği öğrencilerle 30 yıldır başarılarından söz ettiren Özel Samanyolu Eğitim Kurumları, 33'uncü okulunu Ankara’nın Polatlı ilçesinde açmaya hazırlanıyor. Hayırseverlerin katkıları ile inşa edilen okul, öğrencilere; modern eğitim ortamları ile son teknolojinin bütün imkanlarını sunacak. 26 derslikten oluşan ve 650 öğrencinin öğrenim göreceği okul, 2013-2014 eğitim, öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. 10 bin metre kapalı alan üzerine kurulu olun okul bünyesinde; 3 laboratuvar, 8 özel derslik, 1 yemek salonu, 1 kafeterya, 1 kapalı spor salonu, 1 halı saha, 1 basketbol sahası, 1 konferans salonu bulunuyor.

Polatlı Özel Samanyolu İlk ve Orta Okul Müdürü Hasan Can, yaptığı açıklamada, yeni okulun, yarının büyük insanları olacak çocukların yetiştirilmesi için bütün imkanlarını sunduğunu söyledi.

Hasan Can, Samanyolu Eğitim Kurumları'nın uzman eğitim kadrosu, bilimsel amaçlı laboratuvarları, konferans salonu, kapalı spor salonu ve teknolojik donanımlı derslikleriyle kurulduğu günden bugüne ulusal ve uluslar arası birçok başarıya imza attığını belirtti.

Özel Samanyolu Eğitim Kurumları'nın YGS, LYS, SBS, bilim olimpiyatları, kültürel ve sportif faaliyetlerde elde ettiği başarılarla kısa sürede eğitim dünyasının önde gelen kurumlarından biri olduğunu ifade eden Can, "Yeni eğitim kampüsünde 650 öğrenci eğitim görecek. Yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alana sahip okulumuzda bilimsel amaçlı 3 laboratuvar, 8 özel derslik ve kulüp odası, 26 derslik, kütüphane, kafeterya, yemek salonu, kapalı spor salonu, halı saha, basketbol sahası, konferans salonu yer alacaktır." dedi.

polatliCan, okul hakkında şu bilgileri verdi: "Teknik donanımı yüksek Fatih Projesi'ne uygun akıllı tahtalarla donatılmış sınıflarda öğrencilerimiz rahat bir çalışma ortamı bulacak. Öğrencilerimizin öğretmenlerinin rehberliğinde son teknoloji ile donatılmış bilgisayar laboratuvarları, müzik ve resim sınıfları ile yaparak yaşayarak öğrendiklerini kalıcı hale getirecekler. İnternet kütüphaneciliği ile Dünya kütüphaneciliği elinizin altında. İdeal bir kütüphanede olması gereken kaynaklar açısından zengin alt yapıya sahip olacak kütüphanemiz öğrencilerimize rahat ve huzurlu bir çalışma ve okuma ortamı sunacak. Başarılı bir eğitim için sağlıklı ve düzenli beslenme gerekir. Kampüsümüzde öğrencilerimiz yemeklerini gelişimlerine uygun olarak dizayn edilmiş salonlarda yiyeceklerdir. Basketbol, voleybol, hentbol, badminton gibi salon sporlarının yapılabileceği uygun spor salonumuz ile jimnastik, masa tenisi salonları tüm sportif ihtiyaçlara cevap verebilecek bir tarzda hazırlanacak. 350 kişilik sinema ve tiyatro salonu, seminer, panel yapılabilmesinin yanında, öğrencilerinin de yarışma, drama gibi sosyal faaliyetleri yapabilmelerine imkan sağlayacak. Kısaca okulumuzda; günümüz teknolojisinin en modern imkanları kullanılacak. Ayrıca açık spor alanları, gezinti alanları ve sosyal imkanlarıyla, öğrencilerinin her tür ihtiyacını karşılayacak nitelikte olacak." Polatlı Özel Samanyolu İlk ve Orta Okulu'nun resmi açılışı Eylül ayında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.