Hayır dualarınızla bu günlere geldik

Hayır dualarınızla bu günlere geldik

Yenimahalle Belediyesi tarafından yaşlıların huzur içinde hayatlarını devam ettirebilmeleri amacıyla inşa ettirilen, Ihlamur Konağı yönetimi işletmesine...

Yenimahalle Belediyesi tarafından yaşlıların huzur içinde hayatlarını devam ettirebilmeleri amacıyla inşa ettirilen, Ihlamur Konağı yönetimi işletmesine devredilen merkezi gezen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar incelemelerde bulundu.

Ihlamur Konağı Yönetim Kurulu Başkanları Hayriye Sungur, Bülent Sungur ve Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette yaşlılarla sohbet eden Yaşar, “Yaşlılarımızı unutmamalıyız sık sık ziyarete gelmeliyiz. Bizler, onların hayır dualarıyla, destekleriyle başarılı olduk ve buralara geldik. Sinema, konser, konferans salonu ve kafeteryası olan, büyüklerimizin sağlığını da düşünerek geriatri hizmeti veren bu merkez, benim için çok önemli” dedi.

BÜYÜKLERİMİZ BAŞ TACIMIZDIR

Yaşar “Yaşlılık dönemi, insan hayatının zor bir dönemidir. Bizler bu süreçte yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız çünkü onlara saygı göstermeyen, sahip çıkmayan bir milletin geleceği karanlıktır. Yarınlarımızı kuran yaşlılarımız, bizim baş tacımızdır. Bizler de bu nedenle büyüklerimizi bu zor dönemlerinde yalnız bırakmamalıyız. Onların bakımını layıkıyla üstlenmek hepimizin öncelikli görevi olmalıdır” dedi.

Yaşar’ı ağırlamaktan gurur duyduklarını dile getiren Sungur, 127 kişi kapasiteli merkezde Yaşar’ın çok büyük emeği olduğunu söyleyerek Yaşar’a teşekkürlerini sundu. Yenimahalle Belediyesi çatısı altında hizmet veren İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezleri ile program yapmayı planladıklarını sözlerine ekleyen Sungur, “Ihlamur Konağı sakinleri ile diğer yaşlı yaşam merkezlerindeki yaşlıları kaynaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.