Haydi şimşekler! Şampiyonluk için

Haydi şimşekler! Şampiyonluk için

Türkiye Futbol Federasyonu SporToto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6’ncı grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Pazar günü en yakın takipçisi Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu SporToto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6’ncı grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Pazar günü en yakın takipçisi Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek. Deplasmandan 3 puan koparmak isteyen şimşekler, aradaki puan farkını da açmak istiyor.

YARIN 14.00’TE ANKARA’DA

2019-2020 futbol sezonuna başarılı bir giriş yapan ve lig başlarında yakaladığı yüksek performansını birlik ve beraberlik içerisinde sürdüren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 35 puanla grubunun lider konumunda. Pazar günü saat 14.00'te Ankara Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumunda Ankara TKİ ile mücadele edecek olan kırmızı lacivertliler, 90 dakika sonunda yeşil zeminden puan ve puanlarla ayrılmanın hedefinde.

İNANAN ŞEHRİN İNANAN TAKIMI

Karşılaşmanın yönetici hakemlik görevini Bünyamin Erdil yapacak. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Halil Karakuş, Mehmet Yağcı ve Ertuğrul Diken yapacak. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligin ikinci devresine Karadeniz Ereğli Belediyespor’dan üç puan alarak başlayan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, “İnanan şehrin, inanan takımı” sloganıyla sezon sonunda Kırıkkale’ye şampiyonluk sevincini yaşatmak istiyor.

200 KİŞİLİK TARAFTAR KONTENJANI

Çeşitli güvenlik sorunları iddiası nedeniyle Ankara TKİ’nin Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne 78 kişilik Kırıkkale taraftarı kontenjanı başvurusu hafta başında çeşitli sorunlara yol açmıştı. Duruma müdahil olan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, gerekli görüşmeleri yaparak 78 olan taraftar sayısının 200’e yükselttirdi. Sosyal medya hesaplarından “Bu şehrin Valisi var” şeklinde sevinç gösterileri yapan taraftar, Vali Sezer’e sonsuz teşekkür ettiler.

ANKARA TKİ FUTBOLA GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Kırıkkale Büyük Anadoluspor camiası her karşılaşmasında birlik, sevgi ve kardeşlikten bahsederken Ankara TKİ’nin bu tutumu futbolun kardeşlikten uzak olduğunu gösterir düzeyde yeşil sahalara gölge düşürdü. 12’nci adam olarak Ankara’ya çıkarma yapacak olan taraftar, her zaman olduğu gibi yine takımını yalnız bırakmayacak. Takıma sonuna kadar inanan taraftar ve Kırıkkale halkı, 90 dakika sonucunda Ankara’dan gelecek mutlu haberi bekleyecek.

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Oyuncularına sonuna kadar güvendiğini ve yapılan transferlerle birlikte antrenmanların da tamamlandığını ifade eden teknik direktör Hasan Basri Kara, “Yarın Ankara’da oynayacağımız karşılaşma çok ciddi bir maç olacak. Sezon başında yakaladığımız başarıyı ikinci yarıda da sürdürmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda üç puanı hanemize yazdırdık. Allah’ın izniyle de yarın deplasmanda almayı hedeflediğimiz üç puan en yakın rakibimiz ile puan farkını açmayı istiyoruz. İnşallah sezon sonunda da şehrimize şampiyonluğu yaşatacağız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.