Hanım lokallerinin tanışma toplantıları sürüyor

Hanım lokallerinin tanışma toplantıları sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokallerinin 2014 yılı tanışma toplantıları sürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Batıkent Hanım...

Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokallerinin 2014 yılı tanışma toplantıları sürüyor.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Batıkent Hanım Lokali üyelerinin düzenlediği eğlence programına katılan Başkan Melih Gökçek’in eşi ve aynı zamanda Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, üyelerin coşkusuna ortak olurken, hanımlara çeşitli tavsiyelerde de bulundu. Eğlence kadar toplum adına yapılacak şeylerin de insana mutluluk vereceğine dikkat çeken Nevin Gökçek, şunları söyledi: “Atamıza, anamıza-babamıza, büyüklerimize sahip çıkalım. Bir hatır sormak, sevgi göstermek çok şey ifade eder. İnsanların sevildiğini ve kendilerine kıymet verildiğini hissetmesi çok önemli. Göstereceğiniz bu ilgi inanın ki sizleri de çok mutlu edecek. Büyükşehir Belediyesi’nin  Şefkatevlerine, Gençlik Merkezlerine, Yaşlı, Engelli merkezlerine ziyaretler yapmayı ihmal etmeyelim. Onlarla birebir ilgilenelim. Göreceksiniz ki buradaki faaliyetleriniz daha anlamlı, daha da güzel olacak.”

Nevin Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomik sıkıntı yaşayan ailelere, engellilere, çocuklara ve yaşlılara büyük maddi destek verdiğini belirterek, kendisinin de SOS Vakfı adına bugüne kadar 50-60 bin eve ziyarette bulunduğunu söyledi. Nevin Gökçek, “Her kapıda ayrı bir dert, bir çile yaşanıyor. Bir tanesinin derdine çare bulduğumuzda hem kendimizi daha iyi hissediyoruz, hem daha mutlu oluyoruz, hem de daha çok insana kucak açma fırsatı buluyoruz” dedi.  

Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü projeler arasında yer alan Hanımlar Lokali, BELMEK gibi hanımların katıldığı faaliyetlerin önemine değinen Nevin Gökçek, buralarda gerçekleştirilen meşgalelerin yanı sıra kurulan ilişkilerle de hanımların dostluklar edindiklerini, arkadaşlıklar kurduklarını anlattı.

Tanışma toplantısında daha sonra Batıkent Hanımlar lokali üyelerinin hazırladığı çeşitli gösteriler gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.