Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (22 Mart 2017)

Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (22 Mart 2017)

Bugün sabah saatlerinde bazı güçlü duygular ve değişimler altında olabiliriz. Öğlen saatlerindeyse iyimserliğimiz bize yeni kapılar aralayabilir. Öğleden sonra çevremize vereceğimiz anlık tepkileri kontrol etmeye özen göstermeliyiz.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gerçekçi ve sistemli hareket etmek işinize yarayabilir. Bugün, başkaları için yapacağınız fedakârlıkları bir kenara bırakarak sadece kendiniz için yolunuzda ilerlemek isteyebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlanıyorsunuz. Tek başınıza katılmanız gereken davetler sizi zorlayabilir. Bir partnerle yapılacak gezmelerse her açıdan sizi rahatlatabilir. 

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Halletmeniz gereken bir ödeme veya banka işi varsa bu işlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz. Çocuğunuzun veya sevdiğiniz insanın rahat harcamaları sinirlerinizi zıplatabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Özel ilişkileriniz güçleniyor. Duygularınız karşı tarafı kontrol etme arzusuyla dolu olabilir. Beraber iş yaptığınız insanlara karşı sıkılganlıklarınız bazı sürtüşmelere yol açabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine gidebilirsiniz. Kendinizi değiştirmek adına aldığınız bazı kararları uygularken dış çevrenizden alacağınız tepkileri iyi hesap edin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendinizi biraz rahat bırakırsanız, her işinizin ve özellikle aşk hayatınızın rayına girdiğini göreceksiniz. Sevdiğiniz insanlara yapabileceğinizden daha fazlası için söz vermeyin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Özel hayatınızda karşı taraftan gördüğünüz muamele sizi mutsuz kılabilir. Ne yaşarsanız yaşayın kendinizi yıpratmamaya özen gösterin. Aile hayatınızda duygularınız yoğun olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İletişime dayalı işlerinizde önemli gelişmeler yaşanırken, beklenmedik bazı oluşumlar moralinizi bozabilir. Bugün, sinirlerinizi çok iyi kontrol etmelisiniz. Duygular sizi esir alabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Maddi konularda ailenize ve sevdiklerinize yardım etme isteğiniz ön plana çıkacak. Aşk hayatınızdaki farklı şeyler yaşama arzunuz giderek daha fazla önem kazanacak.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak. İş ve kariyer alanlarınızda gelişimlere açıksınız ama olayları abartmadan yolunuzda ilerleyin. 

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Duygularınızdaki değişim güçlü olacağından geçmişi sorgularken acımasız olabilirsiniz. Her konuda biraz disiplin kazanmalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hem parasal konular hem çevre ilişkileri açısından oldukça etkili bir gün olabilir. Arkadaş ortamlarınızda sizi yöneten insanlara tepki verebilirsiniz. Sevdiklerinizi çok hırpalamayın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.