Halkımızın mesajını aldık!  ​​​​​​​

Halkımızın mesajını aldık! ​​​​​​​

Hafta sonu yapılan seçim sonrası AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda değerlendirme toplantısı yapıldı

ahmet-gokdemir.jpg

MİLLETVEKİLİ CAN: “DİĞER MİLLETVEKİLİ ARKADAŞLARIMIZ İLE GÖNÜL GÖNÜLE KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Halkımızın mesajını aldık!

Hafta sonu yapılan seçim sonrası AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda değerlendirme toplantısı yapıldı. Halkın verdiği mesajı aldıklarını vurgulayan Milletvekili Ramazan Can, “Diğer partilerimizin milletvekilleriyle inşallah Kırıkkale için çalışacağız. Önümüzdeki mahalli idareler seçimine sıkı bir şekilde hazırlanacağız” dedi.

SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

24 Haziran’da yapılan seçim sonrası Kırıkkale’de büyük bir oy kaybı yaşayan AK Parti İl Başkanlığı’nda değerlendirme toplantısı düzenlendi. Parti yönetimi ve basın mensuplarına yönelik gerçekleştirilen toplantıya; Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Nuh Dağdelen, ilçe belediye başkanları, parti yönetimi ve milletvekili adayları katıldı.

ERDOĞAN, TÜRKİYE’NİN İLK BAŞKANI

İlk olarak konuşma yapan İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Seçim sürecini hep birlikte sahada tamamladık. El birliğiyle güzel bir çalışma yürüttük. Cumhurbaşkanımızı Türkiye’nin ilk başkanı seçmenin mutluluğu ve gururunu yaşadık. Bu seçimin içinde milletvekili tercihinde bulunduk. Hemşerilerimizin tercihini de saygıyla karşıladık. Buradan çıkarmamız gereken dersi de almış olduk. Yeni sisteme göre aldığımız bu oy oranıyla bir milletvekili çıkarabildik. Eski sistem olsaydı belki iki milletvekili çıkarabilirdik. Halkımız böyle teveccüh gösterdi. Herkese teşekkür ederim” dedi.

halkimizin-mesajini-aldik2.jpg

CAN, ÖZTÜRK VE ÖNAL’I TEBRİK ETTİ

Daha sonra ilçe belediye başkanları ve milletvekili adayları da, seçim hakkında genel bir konuşma yaptı. Son olarak konuşma yapan Milletvekili Ramazan Can, partilerinin Kırıkkale'den çıkardıkları milletvekili sayısının arzu etmedikleri şekilde azaldığını belirterek, "TBMM'de 295 milletvekiliyle çoğunluk elde edilmiştir. Seçimde kazananın Kırıkkale olduğunu dile getiren Can, seçimler sonucunda CHP'den Kırıkkale milletvekili seçilen Ahmet Önal ile MHP'den seçilen Halil Öztürk'ü tebrik etti.

YEREL SEÇİMDE TELAFİ EDECEĞİZ

Can, seçimin tamamlandığını ve artık bundan sonra tüm enerjilerini Kırıkkale için kullanacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Gönül isterdi ki milletvekili sayımızı devam ettirelim ama olmadı. Kırıkkale'nin seçmen iradesi bu şekilde tecelli etti. Buna saygı duyuyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 65, milletvekilliği seçiminde yüzde 44 aldık. Yüzde 21'lik bir kayıp var.  Halkımızın vermiş olduğu mesajı aldık. İnşallah bu mesajın değerlendirmesini önümüzdeki dönemdeki mahalli idareler seçiminde telafi edeceğiz” dedi.

KARAMSAR OLMAYA GEREK YOK

Bu kayıp bölgesel anlamda MHP'nin kaybettiği oyları, bu sistemde AK Parti'den aldığına delalet ediyor. Sadece Kırıkkale ölçeğinde değil, Yozgat, Sivas, Kayseri, Tokat ve Konya'da da bu argümanı da görüyoruz. Hayırlı olsun. Buradan çıkaracağımız dersler vardır. Bunu kendi partimiz içerisinde yapacağız. Gün birlik ve beraberlik olma vaktidir. Hep beraber büyük bir aileyiz. Yaralarımız varsa sararız ve yolumuza devam ederiz. Karamsar olmaya gerek yok. AK Parti büyük bir ailedir. Türkiye'de siyasi istikrar devam etmektedir. Bana göre TBMM'de 295 milletvekiliyle çoğunluk elde edilmiştir. Herhangi bir sıkıntı yoktur. Türkiye ve Kırıkkale'de yatırımlar devam edecektir, istikrar sürecektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.