Halkımızın gönlüne talibiz

Halkımızın gönlüne talibiz

MHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı İdris Aykul, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sergileyeceğiz. Yapacağımız bütün çalışmalarda halkımızın gönlüne talibiz” dedi.

MHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı İdris Aykul, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sergileyeceğiz. Yapacağımız bütün çalışmalarda halkımızın gönlüne talibiz” dedi.

GENİŞ KAPSAMLI PROJE HAZIRLADIK

31 Mart mahalli idareler seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı İdris Aykul, gazetemiz imtiyaz sahibi Kırıkkale gazeteciler cemiyet başkanı Ramazan Çetin ile Davut Kayır’ı ziyaret etti. Yapacakları projeler hakkında bilgi veren Aykul, “Yaklaşık beş yıldır Kırıkkale’mizin gelişmesi ve kalkınması noktasında, şehir planlaması ve yönetim stratejileri uzmanlarıyla istişareli olarak; Kırıkkale’mizin daha modern daha gelişmiş bir şehir olması noktasında çalışmalar yaparak geniş kapsamlı bir proje hazırladım bu çalışmalarımızın şehrimize bir kazanç olmasını murat ediyorum.”

KALETEPE KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ

“Nasibimizde varsa şehrimize emanetçi olarak, bir vazifemiz, olacaksa bu vazifeye talip olduğumuzu ilan ediyorum. Eğer bu vazife, başka bir arkadaşımıza nasipse o zamanda, bizim her ne katkımız olursa bu desteği, hiç tereddüt etmeden sunacağımı, bildiriyorum.

Kaletepe kültür merkezi projesi: şehrimize, ismini veren Kaletepe'nin; kültür, sanat ve fuar merkezi olarak düzenlenmesini sağlayarak, hemşerilerimizin hizmetine ve şehrimizin tanıtımına sunacağız. Kale Ray Projesi: Kırıkkale'yi şehir içi yolcu taşımacılığı hafif raylı sistemle buluşturacağız. Şehrimizin tüm mahallelerinin faydalanabileceği, son durağının, Kaletepe kültür merkezi olacağı bir hizmeti sunacağız.”

KIZILIRMAK YAŞAM MERKEZİ PROJESİ

“Şehrimizin sınırlan içerisinde yer alan Kızılırmak şeridini, parklar, piknik alanları, çay bahçeleri, koşu yollan. Bisiklet yollan ve yürüyüş yolları düzenlemeleri yapılarak tüm hemşerilerimizin ve engelli insanlarımızın faydalanabileceği alanlar haline getireceğiz.

Sosyal Projeler: Hayır çarşıları, Gıda Bankaları, Aş Evleri, Etüt Merkezleri, Meslek edindirme kursları, Yaşlı bakım Evleri, Kadın ve Çocuk kulüpleri ve Mucit, Macit yeteneklerin yeteneklerini geliştire bileceği alanların ve imkanlann sağlanmasını temin edeceğiz. Spor da çığır projesi: Tüm spor dallarında Kulüpleşme teşvik edilerek, tüm kulüplerimize samimi destekler sağlayarak, şehrimizi spor şehri, gençliğimizi sağlıklı ve sağlam nesil olarak güçlü ve diri tutacağız.”

OTO PARK VE FERAH CADDE PROJESİ

Şehrimizin ana caddelerini ve sokaklarını kapsayan yer altı ve yer üstü oto park alanların yapılması, özellikle şehir merkezindeki park sorununun çözümü için Cumhuriyet Meydanı ve Kaletepe’nin civarlarının yer altı otapark alanlarına kazandırılması. Kırıkkale şehrini ve Kırıkkale insanını yaşanılır modern ve çağdaş bir şehircilik anlayışı içerisinde hak edilen bir belediyecilik yönetimiyle tanıştırmayı vadediyoruz. Gayret bizden, başarı ve takdir her şeyin hâkimi Allah’tan” dedi.

Haber-Foto: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.