Halkbank’tan iftar yemeği

Halkbank’tan iftar yemeği

Halkbank Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Ankara’daki spor basını temsilcilerine bir iftar yemeği verdi. Başkan Selahattin Süleymanoğlu’nun ev sahipliğinde...

Halkbank Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Ankara’daki spor basını temsilcilerine bir iftar yemeği verdi. Başkan Selahattin Süleymanoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe, programı uygun olan Yönetim Kurulu Üyelerinden Alaattin Sarıtaç, Mehmet Tüfekçi ve daire başkanlarından Ali Ulvi Sargon katıldı.

Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, yaptığı konuşmada geride kalan sezonda Avrupa CEV Kupası, Teledünya Türkiye Kupası şampiyonluğu kazandıklarını, ligi de ikinci sırada tamamladıklarını anımsattı.

Bu sezon için hedef büyüttüklerini dile getiren Başkan Süleymanoğlu, “Öncelikle Şampiyonlar Liginde mücadele edeceğiz. Ankara’yı bu seviyede temsil eden tek takımız. Bunun için dünya yıldızlarını transfer ettik. Bahsi geçen oyuncular gerçekten çok önemli isimler. Yerli kadromuz da gerçekten çok üst düzey. Bir yabancı oyuncu transferi daha yaparak kadromuzu netleştireceğiz” dedi.

BAYAN TAKIMIMIZ DA VAR

Bu yıl sorumluluklarının arttığını, geçen sezon sponsor oldukları Gazi Üniversitesi Bayan takımını Halkbank bünyesine kattıklarını ifade eden Başkan Süleymanoğlu, “Bayan takımımız da Acıbadem Birinci Liginde. İlk hedefimiz 6-8 arası bir derece yapmak; dört transferle kadroyu destekledik. İki yabancı takviyesi ile kadromuzu oluşturacağız. Öte yandan, Bayan takımımızın alt yapısı belki de Türkiye’nin en iyisi ve gelecekte takımı onlardan oluşturmak gibi bir idealimiz var.” diyerek bayan takımı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

BANKA YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

İki takımla Birinci Liglerde yer alacak tek müessese kulübü olduklarının altını çizen Başkan Selahattin Süleymanoğlu, bu durumun mali yüklerini ağırlaştırdığını söyledi. Başkan Süleymanoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Bu itibarla, bizden desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Halkbank Yönetim Kuruluna bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Bu arada, siz basın mensuplarından da bizi yürüyeceğimiz Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere, lig ve kupa mücadelemizde yalnız bırakmamanızı rica ediyoruz. Bize gösterceğiniz ilgi, gücümüze güç katacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.