Günde 6 Tane Sarımsak Yemek Kansere Karşı Kalkan Etkisi Yaratıyor

Günde 6 Tane Sarımsak Yemek Kansere Karşı Kalkan Etkisi Yaratıyor

Soğan sarımsak ve pırasa birçok yemekte kullanılıyor. Özellikle soğanlar içerdikleri antioksidanlar nedeniyle hem sinir sistemini hem de bağışıklık sistemini güçlendiriyorlar. Yüzlerce yıldır soğan ve sarımsak alternatif tıp yöntemi olarak kullanılıyor.

İlk saat:

İlk saat:

Vücudunuz sarımsağı sindirmeye başlıyor.

2

2-4 saat:

2-4 saat:

Vücudunuzun sindirdiği besinler kanserli hücrelerle savaşmaya başlıyor. 

3

4-6 saat:

4-6 saat:

Metabolizmanız hızlanıyor. Depolanan yağlar yanmaya ve vücudunuzdaki fazlalık sıvılar atılmaya başlıyor.

4

6-7 saat:

6-7 saat:

Sarımsağın antibakteriyel özelliği vücuda yayılıyor ve kan dolaşımınız düzenleniyor. Sarımsak bakterilerle savaşmaya başlıyor.

5

6-10 saat:

6-10 saat:

Sarımsaktaki besinler hücresel seviyede vücudu savunup oksidasyondan vücudu koruyor.

6

10-24 saat: Sarımsak aşağıdakileri gerçekleştiriyor:

10-24 saat: Sarımsak aşağıdakileri gerçekleştiriyor:

Kolesterolü düzenliyor, damarları temizliyor ve kalp sorunlarına karşı koruyor.

7

Tansiyonu düzenliyor, sinir sistemini güçlendiriyor, vücuda ağır metallerin girmesini engelliyor.

8

Kemikleri ve eklemleri güçlendiriyor, yorgunluğu önlüyor, hücrelerin ömrünü uzatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.