Gök kubbede hoş bir seda bırakırız

Gök kubbede hoş bir seda bırakırız

Türkiye İşçi Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin dün Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar’ı makamında ziyaret etti. Müdür Onar, ziyaretten memnun...

Türkiye İşçi Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin dün Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar’ı makamında ziyaret etti. Müdür Onar, ziyaretten memnun kaldığını belirterek, ‘İnşallah Gök kubbede hoş bir seda bırakırız’ dedi. 

HAYIRLI OLSUN

Türkiye İşçi Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin ve yönetimi geçtiğimiz gün Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Hasan Onar’ı makamında ziyaret etti. Müdür Onar’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Keskin, Türkiye emekliler derneği adı altında hiçbir siyasi partinin ne yanında ne de arkasında yer almadıklarını belirterek, tüm siyasi partilere yaklaşımlarının aynı olduğunu ifade etti.

GÖNÜLDEN KUCAKLIYORUZ

Emniyet Müdürü Onar’ı gönülden kucakladıklarını belirten Keskin, “Biz amatör çalışıyoruz. Eğer bir şehirden bir şehre gidersek Hakk-ı Huzur alırız. Nasıl devlet memuru alıyorsa biz de alıyoruz. Bordroya imza atarak çalışmıyoruz. Bir gönül işi severek yapıyoruz, 20 yıldır aynı arkadaşlar beraber hizmet veriyoruz. Size de görevinizde başarılar diliyoruz. Bundan sonra kapımız birbirimize açık” diye konuştu.

KIRIKKALE GELİŞEN BİR ŞEHİR

Kırıkkale’nin kısa dönemde gelişen bir şehir olduğuna değinen Keskin, “Kırıkkale’mizde herkes birbirini tanır. O yüzden pek farklı şeyler olacağı düşüncesinde değilim. Sizin aynı zamanda bir de müfettişlik döneminiz var. Müfettişlerle ben çok çalıştım. Hem sosyal güvenlik müfettişleriyle, hem de emniyet müfettişleriyle beraber. Ç ok yakın ilişkilerimiz vardı, ama biri bin yapar”

DEVLET BİZİM, MİLLET BİZİM, HALK BİZİM

Kırıkkale’nin sakin bir şehir olduğunu vurgulayan Keskin, “Umarım sizin deneyimlerinizden biraz daha sağlıklı biraz daha etkin olmak suretiyle inşallah iyisi olur. Devlet bizim, millet bizim, halk bizim, her şey bizim. Devlet varsa biz de varız. İnsan insanı Yaratan’dan ötürü sevmesi lazım, devletini çok sevmesi lazım. Hele ki şu son zamanlarda birbirimize sarılmakta, sahip çıkmakta yarar var. Babalar olarak, dedeler olarak nasihatimiz bu” dedi.

gokkubbede hos bir sada1KIRIKKALE’DE DOSTLUKLAR GÜZEL

Emniyet Müdürü Onar ise; Emniyet Müdürlüğü görevine ilk Kırıkkale’de başladığını belirterek, “Çalışmalarımızda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kırıkkale güzel bir yer. Dostluklar güzel, burada benim dostlarım da var. Devletimiz milletimiz Kırıkkale halkı artık bizi nasıl değerlendirir gönüllerinde nasıl bir yer ediniriz zamanla göreceğiz. İnşallah gök kubbede hoş bir seda bırakırız diye düşünüyorum” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.