1. HABERLER

  2. KIRIKKALE

  3. Gıda işletmelerine virüs denetimi
Gıda işletmelerine virüs denetimi

Gıda işletmelerine virüs denetimi

Yeni normal sürecinde hayata geçirilen uygulamalara yönelik denetimleri yerine getiren ekipler, 7 gün 24 saat ilkesi ile çalışıyor.

A+A-

EKİPLER HİJYEN, SOSYAL MESAFE VE MASKE KULLANIMI KURALLARINA YÖNELİK DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Denetim Ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Gıda işletmelerine yönelik olarak programlı bir şekilde devam eden denetimleri ve yeni normal sürecinde hayata geçirilen uygulamalara yönelik denetimleri yerine getiren ekipler, 7 gün 24 saat ilkesi ile çalışıyor.


KAPSAMLI ŞEKİLDE YÜRÜTÜYORUZ
Ekiplerin çalışmalarını yakından takip ederek, denetim çalışmaları ve covid-19 salgını ile mücadele yeni normal süreci tedbirleri konularında bir değerlendirme yapan İl Müdürü Sırrı Yılmaz; “Gıda hijyeni ve gıda güvenliği konularında programlı bir denetim sistemi dahilinde yüksek hassasiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İçerisinde bulunduğumuz Covid-19 salgın sürecinde de bu çalışmalarımızı daha kapsamlı şekilde yürütüyoruz.” 


SOSYAL MESAFE KURALLARI
“Ekiplerimiz gıda hijyeni ve güvenliği denetimlerini gerçekleştirirken bir taraftan da maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralları yönünden de denetim yapıyor. Covid-19 salgını ile mücadele konusunda elde ettiğimiz büyük başarının, devam eden süreçte vatandaşlarımızın da kurallara tamamen uyması ile sürdürüleceğine inanıyorum. Tüm vatandaşlarımızı ve işletmelerimizi bu konuda duyarlı davranmaya ve kurallara uymaya davet ediyorum” dedi.
Haber: Sedat Gençay 
 

Bu haber toplam 653 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.