Gençler Kırıkkale ve Türkiye’yi temsil etti

Gençler Kırıkkale ve Türkiye’yi temsil etti

Kırıkkale Anadolu Hilali Gençlik ve Spor Kulübü, İtalya'nın Cavede Tirenni şehrinde düzenlenen "Dünyayı Kurtar" projesine katıldı, keyifli bir çalışmaya imza attılar.

Projeye katılan 5 genç ve 1 gençlik lideri, yedi gün boyunca Romanya, Almanya, Makedonya, İtalya ve İspanya'dan gelen toplamda 40 kişilik grupla iklim değişikliği ve çevre sorunları ile ilgili çalışmalar, faaliyetler ve grup etkinlikleri gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Ömer Tanju Cihan, yapılan çalışmaların yedi günlük bir takvim çerçevesinde yapıldığını belirterek, "Katılımcılar, çevre ve iklim sorunlarını tartışma, poster, drama ve sunumlar şeklinde aktif şekilde ele aldılar.” Dedi.

gencler-2.jpg

Bu tür çalışmaların katılımcıların çevre bilincini ve farkındalığını artırmaya yönelik önemli bir fırsat olduğuna işaret eden Cihan, proje kapsamında Türkiye tanıtım faaliyetlerinin de gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Katılımcı gençlerin, Türk kültürünü ve geleneklerini diğer ülkelerden gelen gençlerle paylaştığını söyleyen Cihan, aynı zamanda çalışma ile gençlerin dil gelişimine de katkı sağladığını vurguladı.

Kulüp Başkanı Ömer Tanju Cihan, projeye katılan gençlere özverili çalışmaları için teşekkür ederek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.