Genç çiftçi projeleri

Genç çiftçi projeleri

​​​​​​​İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz, Bahşili İlçesinde Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Projesi kapsamında mantar üretimi yapan çiftçiyi ziyaret etti.

MANTAR ÜRETİMİ YAPILIYOR

Müdür Yılmaz, işletme ziyaretlerine devam ediyor. Çiftçilerle, üreticilerle sürekli iletişim içerisinde olarak, anlatarak ve anlayarak, paydaş anlayışı ile çalışma düşüncesinin sahaya yansıması niteliğindeki ziyaretlerine devam eden Yılmaz; “Üreticimiz bize ne kadar kolay ulaşır ve paydaşlar olarak bizler birbirimizi ne kadar iyi anlarsak, ilimiz tarımı o kadar hızlı ve güçlü büyümeye devam edecek.”

3 TON CİVARINDA ÜRETİLİYOR

“İl ve İlçe Müdürlüklerinde görevli tüm mesai arkadaşlarımla paydaşlarımız ile iletişim ve işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Mantar yetiştiriciliği çiftçimize ek gelir kaynağı olması ve hedeflediğimiz kırsal kalkınma seviyesine ulaşabilmemiz adına önemli bir kaynak.” şeklinde konuştu. Bahşili İlçesinde Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Projesi kapsamında 2018 yılında kurulan Hasan Öktem’e ait işletmede 114 m2 alanda 3 ton civarında mantar üretimi yapılabiliyor.

Haber: Sedat Gençay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.