Geçmiş olsun ziyareti

Geçmiş olsun ziyareti

Keskin Kaymakamı Muammer Köken Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında yürütülen operasyonda teröristlerle girilen çatışmada kolundan yaralanan Komando Uzman Çavuş Halil İbrahim Yıldırım’ı Keskin’ de ki evinde ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Keskin Devlet Hastanesi Müdürü Hacı Mehmet Türe, Hastane Başhekimi Dr. Salih Süha Çetin,  Dt. Gülbahar Köken ve sağlık personelleriyle birlikte Komando Uzman Çavuş Halil İbrahim Yıldırım’ı baba ocağında ziyaret eden Kaymakam Köken, Afrin gazisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunup gazi ve ailesinin her zaman yanlarında olduklarını, kendilerine her an ulaşıp her konuda istek ve taleplerine hazır olduklarını, tedavi süresince sağlık çalışanlarının kahraman gazimizi sürekli kontrol edeceğini söyledi. 

DUALARIMIZ ONLARLA

Kaymakam Köken; “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahı için düşmanlarla gözünü kırpmadan, gece gündüz demeden çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettarız. Devletimiz şehit yakınlarına ve gazilerimize her zaman gereken desteği vermiştir. “ dedi Kom. Uzm.Çvş. Halil İbrahim Yıldırım’da, ziyaretinden dolayı Kaymakam Köken’e teşekkür ederek vatan için canlarını daima seve seve feda edeceklerini söyledi.

Haber-Foto: Ahmet Tezel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.