FETÖ İLE MÜCADELEDE  TAVİZ VERİLMEYECEK

FETÖ İLE MÜCADELEDE TAVİZ VERİLMEYECEK

Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan, Mehmet Demir ve AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay geçtiğimiz gün Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İL Gazetesi Sahibi Ramazan Çetin’i ziyaret etti.

BAĞIMSIZ İSTİKLAL MÜCADELESİ

Ziyarette AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan ve Mehmet Demir, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kırıkkale’nin en köklü basın kuruluşu olan İL Gazetesi’ni ziyaret ettiklerini belirten Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, FETÖ için yürütüler mücadele hakkında da bilgiler verdi. Can, “15 Temmuz’da Türkiye tarihinde görülmemiş bir durum yaşandı. Ama aziz milletimiz Cumhurbaşkanımızın talimatıyla meydanlara döküldü ve vücudunu siper etti. Bu alçak yapı 40 yıldır bu devletin içerisine nüfus etmiş durumda. Düşmanımızı bilemiyoruz ve tanıyamıyoruz. Şuanda Türkiye hem içerde ve hem dışarda bağımsız İstiklal mücadelesi veriyor” Verilen bu mücadelede en ince ayrıntılara kadar değerlendirildiğini belirten Can, “Bu mücadeleden başarıyla çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Devlet içerisine sirayet etmiş tek bir tane bile FETÖ mensubu kalmayana dek, bu mücadele içerde ve dışarda en iyi şekilde sürecek” dedi.

 

DEMİR’E GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir’e yeni görevinde başarılar dileyen İL Gazetesi Sahibi Ramazan Çetin, “Isparta ve Burdur’a koordinatör milletvekili olarak atandığınızı öğrenmiş bulunmaktayım. Bu görevinizin Kırıkkale’mize ve Ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Yeni görevinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, “Güzel bir göreve getirildim, onurlu bir görev. Meclis çalışmalarımızın dışında Burdur ve Isparta’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yine oralarda da Kırıkkale’yi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi. Meclisin tatile girmesiyle birlikte arazi çalışmalarına başladıklarını ifade eden Milletvekili Demir, “İlçelerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Buralarda halkımızla bir araya gelerek sorunlarını sıkıntıları dinleyip, en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için elimizden gelen gayreti milletvekili arkadaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz” dedi.

 

KONGRE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ziyarette AK Parti’de yaşanan kongre süreci hakkında bilgiler veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Kongre sürecine girdiklerini ve mahalle delegelerinin seçimlerinin tamamlandığını, ilçe seçimlerinin de startının Ağustos’un 19’unda başlayacağını belirtti. İl Başkanı Akçay, “Kongrelerimiz başladı, devam ediyor. İlk İlçemizin kongresi Yahşihan’da 19 Ağustos’ta yapılacak. Çelebi ilçemizin de kongresini Ağustos ayında yapacağız. Çelebi ve Yahşihan ilçesinde Genel Merkezimiz uygun görürse mevcut yönetimimizle devam edeceğiz. Eylül ayı içerisinde ilçe kongrelerimizi tamamlayıp Kasım yada Aralık ayı içerisinde de il kongrelerimizi tamamlayacağız. Bunlarla ilgili çalışmalar devam ediyor” dedi.

feto-ile-mucadele-(3).jpgfeto-ile-mucadele-(4).jpg

Haber: Sedat GENÇAY

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.