Ferrari: Hocamla ve takım arkadaşlarımla bir sıkıntım yok

Ferrari: Hocamla ve takım arkadaşlarımla bir sıkıntım yok

Beşiktaş’ın İtalyan futbolcusu Matteo Ferrari, bir İtalyan gazetesinde Türk gazetecinin imzasıyla hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. BJK...

Beşiktaş’ın İtalyan futbolcusu Matteo Ferrari, bir İtalyan gazetesinde Türk gazetecinin imzasıyla hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmanın ardından basın merkezinde basın toplantısı düzenleyen Ferrari, bu sabah İtalya’dan dostlarının kendisini aradığını, La Gazetta Dello Sport’un kendisine 1 sayfa ayırdığını söylediklerini, haberi de bir Türk gazetecinin yaptığını ifade etti.

Ferrari, yazılanların kesinlikle doğru olmadığını, haberi yazan muhabiri tanımadığını ve kendisiyle konuşmadığını belirterek, şöyle devam etti: "Hocamızla ilgili sıkıntılarım olduğu yazılmış, her gece İstanbul gecelerinde olmamdan rahatsızlık duyduğu ve tartıştığımız haberi çıkmış. Beni en çok üzen; arkadaşlarımın benimle ilgili sıkıntıları olduğu ve takıma zarar verdiğimi yazmışlar. Buradaki haberlerin aksine hocamla ve takım arkadaşlarımla bir sıkıntım yok. Ben özel hayatımla değil sahada yaptıklarımla anılmak istiyorum." Teknik direktör Mustafa Denizli ile özel hayatıyla ilgili herhangi bir tartışma yaşamadıklarını anlatan Ferrari, "Haberde ayrıca Mete Düren’in (Eğer bir kez daha dışarı çıkarsa rekor ceza vereceğiz) ifadeleri bulunmaktadır. Burada yazan her şey yalan. Ben yalan haberlere alışıktım ama, burada yazılanlar çok abartılı ve yalan. Ben çocuk değilim, ne yapmak gerektiğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

"YAZILANLAR KASITLI"

Ferrari, bu haberlerin kasıtlı yapıldığını düşündüğünü ifade ederek, "Beşiktaş’ın ne kadar iyi yolda olduğunu düşünenler, bizim üzerimizden takımı yıpratmak istiyorlar ama buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Türkiye’ye geldiğinde bazı hayali haberlerin üretildiğini gördüğünü anlatan Ferrari, "Beni futbolumla ilgili eleştirebilirsiniz. Zamanında Fenerbahçeli futbolcularla otel odalarında olduğum yalanları da yazıldı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.