Fen Lisesi hayatın içinde

Fen Lisesi hayatın içinde

Kurulduğu günden itibaren eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Kırıkkale Fen Lisesi,  “İş Kulüpleri Projesi” kapsamında önemli bir etkinliğe imza attı.

 

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İşsiz bireylerin ve mezun durumunda olan öğrencilerin mümkün olan en kısa zamanda uygun işe yönelmesi ve iş arama becerisini öğrenmeleri amacıyla Kırıkkale Fen Lisesi’nde bir program gerçekleştirildi. İş Kulüpleri Projesi adıyla gerçekleştirilen eğitim programıyla,  iş kulübü lideri Burak Demir, Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu.

BİR DİZİ ETKİNLİK UYGULANDI

Eğitimin içeriğinde; öğrencilere özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, işveren beklentileri, başvuru araçları, telefonla görüşme ve mülakat simülasyonları gibi hem teorik hem de pratik bilgilerle yoğunlaştırılmış bir dizi etkinlik uygulandı. Program öğrencilerin katılımıyla interaktif bir biçimde sonlandırıldı.

SERTİFİKALARI DAĞITILDI

Program sonunda öğrencilere sertifikaları dağıtıldı. Sertifika dağıtım töreninde konuşan Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, bu tür etkinliklerin, ileriki zamanlarda öğrencilerin kariyer yaparken karşılaşacakları hususları ihtiva ettiği için çok önemli olduğunu belirtti. Kılıç, iş kulüpleri lideri Burak Demir’e etkinlik için teşekkür etti.

Haber-Foto: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.