“Fabrika Voleybol” voleybolseverlerle buluştu

“Fabrika Voleybol” voleybolseverlerle buluştu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından 2013 yılında hayata geçirilen Fabrika Voleybol spor okullarının tanıtım etkinlikleri yapıldı. Etkinlikler...

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından 2013 yılında hayata geçirilen Fabrika Voleybol spor okullarının tanıtım etkinlikleri yapıldı. Etkinlikler kapsamında voleybolsever çocuk ve gençlere voleybol hakkında bilgi verildi ve tanıtım broşürleri dağıtıldı. Katılımcılara, ayrıca, Acıbadem Voleybol Ligleri (Bayan-Erkek) ve sporcular hakkında bilgi verilerek, tanıtım da yapıldı. Gün boyunca Fabrika Voleybol maskotları ile fotoğraf çektiren çocuklar, kurulan mini voleybol filesinde de voleybol oynama imkânı buldular ve keyifli bir gün geçirdiler. Etkinlik kapsamında, katılımcılara birer de T-shirt hediye edildi. 

Ayrıca, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından VakıfBank, 2013 yılında kazandığı kupalar, voleybolcuları tarafından imzalanan formalar ve şampiyonluk maçlarından karelerin yer aldığı fotoğrafları sergileyerek bir imza töreni düzenledi. Fabrika Voleybol etkinlikleri 1-2 Mart 2014 tarihlerinde devam edecek.

FABRİKA VOLEYBOL NEDİR?

TVF tarafından kurulan Fabrika Voleybol, 6-12 yaş grubundaki bireylerin sporla tanışmasını sağlamak ve sporu sevdirerek hayatlarının bir parçası haline getirmek amacıyla kurulmuş bir voleybol okulu organizasyonudur. TVF bünyesindeki deneyimli eğitmenler sporcuların yaş ve yeteneklerini değerlendirerek, en modern tekniklerle voleybol eğitimi vermektedir. Fabrika Voleybol’un tesisleri ve eğitmen kadrosu her yaş grubundaki sporcumuzun ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılayabilecek düzeydedir.

Fabrika voleybol1Fabrika Voleybol, günümüz genç kuşağın tüm yaşamında büyük bir artı sağlayacak spor disiplini ve spor kültürünü aşılamayı ilke edinmiştir. Bu doğrultuda, Türk sporu için hem sahada, hem de saha dışında fair play ruhunu benimsemiş sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Spor sevgisini ve voleybolu küçük yaşlardan itibaren tüm ülke geneline yayarak, başarılı voleybolcular ve voleybolsever kitleler yaratabileceğimize inanıyoruz. Fabrika Voleybol ile ilgili detaylı bilgi için; www.fabrikavoleybol.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.