Ersan ailesinin acı günü

Ersan ailesinin acı günü

​​​​​​​Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası üyesi merhum Fuat Ersan’ın oğlu Doğru Yol Partisi eski İl Başkanı ve aynı zamanda Makine Mühendisi Ayhan Ersan, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

KALBİNDEN RAHATSIZDI

Ticaret ve Sanayi Odası üyesi merhum Fuat Ersan’ın oğlu, Şeref, Arif, Kubilay ve Nusret Ersan’ın kardeşi Doğru Yol Partisi eski İl Başkanı, 1999 yılında Kırıkkale Belediye Başkanı adayı olan makine mühendisi Ayhan Ersan, tedavi gördüğü Ankara Medicana Hastanesi’nde 61 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kalbinde rahatsızlığı bulunan merhum Ersan, evli ve iki çocuk babası idi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Merhum Ersan, dün öğle namazına müteakip Nur Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Karacalı köyü aile mezarlığında toprağa verildi. Ersan’ın cenaze törenine; Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, AK Parti 27. Dönem üçüncü sıra milletvekili adayı Av. Mustafa Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik, sivil toplum kuruluş temsilcileri, bürokratlar ve Ersan ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

TAZİYELERİNİ İLETTİLER

Cenazeye katılanlar; Ersan ailesinin yakınlarına taziye temennilerini ilettiler. Kılınan cenaze namazı sonrası merhum Ersan, dualar eşliğinde Karacalı köyü aile mezarlığında toprağa verildi. Bizlerde İL gazetesi ailesi olarak merhum Ersan’a Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır niyaz ederiz.

Haber-Foto: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.