İhsan Akça

İhsan Akça

Ermeni Aynı Ermeni…

Ermeni Aynı Ermeni…

Yıl 1915 Osmanlı Devleti savaşta. İşte tam bunu fırsat bilen ermeni Rusya’dan işgale gelen Ermenilerle birlikte kıyıma, senelerce komşu olduğu Türk komşularına işkenceye başlamış, gençleri cephede olan yaşlılara, kadınları, çocukları öldürmüş, insanlığın kabul edemeyeceği işkenceye tabi tutmuş. İnsanlığın kabul edemeyeceği dedim, çünkü işin içinde ermeni varsa zaten insanlık diye bir şey olamaz. Bütün bunları yapan ermeni dünyada İslam karşıtı Türk düşmanlarını da yanına alarak 1915’i Ermeni katliamı olarak yaymaya dünyayı inandırmaya çalışıyor. Her yıl 1915’in yıl dönümü olarak Ermeni katliamı adı altında Türk İslam düşmanlığını işliyor. Buna inanan tarih düşmanları da var.

Dünyada Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçilerine başlattığı katliamlarla bir daha mayasının bozukluğunu göstermiş, otuzdan fazla büyükelçimizi (Asala) denen kafirler tarafından şehit etmişlerdir. 1975 yılında ki katliamları halen ciğerimizi yakmaktadır. Bütün bunlar var iken bu insanlıktan nasibini almamış bulunan ermeni çakalları dünyada büyük bir çoğunluğu kandırmaya çalışıyorlar. İçimizdeki halen insan gibi değer verip insanca yaşattığınız Ermeniler neden seslerini fazla çıkarmıyorlar. Bunlara bizde onların ırkdaşlarının yaptığını mı yapalım? Bunu biz yapmayız onlarda biliyorlar. Çünkü biz Müslüman Türk Milletiyiz.

Gelelim zamanımızdaki Ermeni devletinin yaptıklarına. Sen 30 sene önce hiç hakkın olmadığı halde Azerbaycan toprakları (Karabağ’ı) işgal etmişsin. Orada kadın erkek, çoluk çocuk demeden katletmişsin, kalanların topraklarından kovmuşsun, o zaman senin ağababaların ses çıkarmamış şimdi Azerbaycan topraklarını geri almak için savaşırken senin ağa babalarının sesi yine yükselmeye başlamış, kendi toprağını kurtarmaya çalışan Azerileri durdurmaya, tehdit etmeye başlamışlardır. Onlar ne kadar ses çıkarırlarsa çıkarsınlar 83 milyon Türk kardeşleri Azerilerin yanındadır bundan sonrada yanlarında olmaya devam edecektir bunu bütün dünyaya ilan etmiştir. Ermenilerin ağa babaları gibi saklı gizli bir şey yapmaz, mertçe ben Azeri kardeşlerimin yanındayım demektedir. İtirazı olan varsa çıksın meydana, Ermeni yine aynı Ermeni. Onun mayası odur başka türlü olamazlar.

Bu yazı toplam 667 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İhsan Akça Arşivi