En iyiler belli oldu

En iyiler belli oldu

Final karşılaşmasının ardından, 2014 CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 sırayı alan takımların ödülleri verildi. Törende, ayrıca,...

Final karşılaşmasının ardından, 2014 CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 sırayı alan takımların ödülleri verildi.

Törende, ayrıca, Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, CEV Başkanı Andre Meyer’e, Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil’e, Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci’ye, TVF Başkanı Özkan Mutlugil Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu’na, turnuvanın gerçekleştirilmesinde gösterdikleri emek ve katkıdan ötürü birer teşekkür plaketi takdim etti.

2014 CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi şampiyonu Belogorie Belgorod takımının madalyaları Gençlik ve Spor Bakanı Müsteşarı Faruk Özçelik ile CEV Başkanı Andre Meyer, kupası ise CEV Başkanı Andre Meyer tarafından verildi.

 İkinci olan temsilcimiz Halkbank’ın madalyaları; DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu tarafından verildi.

Üçüncü olan Jastrzebski Wegiel takımının madalyalarını ise CEV Kıdemli Başkan Vekili Alexandar Boricic ile Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci verdi.

2014 CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi’nin en iyileri ise şu şekilde;

2014 CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi’nin en iyileri:

MVP: Sergey Tetyukhin (Belogorie Belgorod)

En iyi pasör: Raphael Vieira de Oliveira (Halkbank)

En iyi servis karşılayan: Matey Kaziyski (Halkbank)

En iyi libero: Damian Wojtaszek (Jastrzebski Wegiel)

En iyi servis atan: Emre Batur (Halkbank)

En iyi blok yapan: Dmitriy Muserskiy (Belogorie Belgorod)

En iyi smaçör: Maxim Mikhailov (Zenit Kazan)

Fair-play ödülü:  Alexander Volkov (Zenit Kazan)

En skorer: Michal Lasko (Jastrzebski Wegiel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.