En büyük projemiz Kırıkkaleliyim demek

En büyük projemiz Kırıkkaleliyim demek

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında mahalle komitelerinin açılışlarını yapmaya devam ediyor. Gündoğdu mahalle komitesinin açılışı yoğun bir...

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında mahalle komitelerinin açılışlarını yapmaya devam ediyor. Gündoğdu mahalle komitesinin açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi

GERÇEK MİLLET BURADA

AK Parti seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Gündoğdu Mahallesi seçim koordinasyon merkezi açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Düzenlenen açılışa AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ve vatandaşlardan yoğun katılım oldu. Açılış öncesi bir konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, gerçek milletin burada olduğunu ifade etti.

en buyuk projemiz3MEMLEKETİN SAHİBİ BURADAKİ VATANDAŞLARDIR

30 Mart’ın yerel seçimlerden öte bir seçim olduğuna dikkat çeken Saygılı, “Kırıkkale’de ve tüm Türkiye bu seçim hayati önem taşımaktadır. Bu seçimde memleketimize sahip çıkacağız. Memleketin sahibi buradaki vatandaşlardır. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, engellere takılmadan ilerleyeceğiz. Engel olan olursa da ezip geçeceğiz. Hepimizin öncelikli projesi Kırıkkaleliyim demek olacaktır” diye konuştu.

CİHAT VURAL’A TEŞEKKÜR

Birilerinin bu yolda engel çıkarmaya çalıştıklarını ifade eden Saygılı, “Biz memlekete sahip çıkma adına, bu kutlu yolumuzu asla ve asla değiştirmeyeceğiz. Geçtiğimiz gün projelerimizi açıkladık. İnşallah açıklamamızın hepsini, Allah nasip ederde göreve gelirsek, bir bir hayata geçireceğiz. Bu bölgelerimiz içinde projelerimiz var. İnşallah hep bir elden Kırıkkale’yi kucaklayacağız. İftira ile yalan ile siyaset yapanlara iyi bir ders daha vereceğiz. Bu seçim büromuzun açılışında öncelikle Cihat Vural kardeşime ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

en buyuk projemiz2MİLLETİN EVLATLARI İŞ BAŞINDA

Saygılı’nın konuşmasının ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can bir konuşma gerçekleştirdi. Can yaptığı konuşmada, Türkiye üzerinde oynanan oyunların altını çizerek, “Kırıkkale bu seçimde Saygılı ile yola devam edecek. İnşallah kenar mahallelerimiz de bu seçimden sonra hizmet görecek. Biz Saygılı’ya güveniyoruz. Kırıkkale’nin sıkıntıları ile hem hal olmuş bir kişi. İnşallah sorunları çözerek, şehri sizlerle beraber yönetecek. Milletin evlatları olarak biz iş başındayız. Ve Türkiye olarak hep birlikte ayağa kalkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.