Elmadağ’da masa tenisi turnuvası

Elmadağ’da masa tenisi turnuvası

Elmadağ İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ilçe kurum çalışanları arası masa tenisi turnuvası düzenlendi. Turnuvanın açılış maçı...

Elmadağ İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ilçe kurum çalışanları arası masa tenisi turnuvası düzenlendi. Turnuvanın açılış maçı Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ile İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Eyüp Murat Duran arasında gerçekleşti.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

İlçe daire amirleri ve personellerinin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada dereceye girenlerin İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kupa ve madalyalar ile ödüllendirilecekleri bildirildi.

KURUM PERSONELLERİ ARASI TANIŞMA VE KAYNAŞMA MASA TENİSİ TURNUVASI

Turnuvayı, kurum personelleri arası tanışma ve kaynaşma ortamının sağlanması amacı ile düzenlediklerini belirten İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Tekiner; “ İlçedeki kurum personellerini spor aktiveleri ile bir araya getirerek tanışmış ve hep beraber spor yapma şansı bulmuş oluyoruz” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN, SPOR YAPMAYA DAVET ETTİ

Başkan Şahin “Yorucu ve stresli bir iş gününün sonunda spor yapmak, gün boyunca stresin yarattığı etkilerden arınmamıza yardımcı oluyor. Ayrıca yararlı ve sağlıklı bir uğraş olduğu için, kişi kendisiyle gurur duymaya başlayıp, sıkıntı, yerini başarı duygusuna bırakıyor” dedi. Sportif faaliyetlerin birlik ve beraberlik ortamı için güzel bir fırsat olduğuna da değinen Başkan Şahin;  “Bütün kurum personelleri ile tanışıp kaynaşma ortamı sağlandığı için emeği geçenlere ve Turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.