Eğitim için önemli projeler

Eğitim için önemli projeler

​​​​​​​Eğitim ve öğretim alanındaki çalışmaları daha da artırmak amacıyla değerli yöneticiler projesi kapsamında ilçe milli eğitim müdürleri nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi.

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ

Değerli Yöneticiler Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürleri Nisan Ayı Toplantısı, Milli Eğitim Müdürümü Yusuf Tüfekçi Başkanlığında, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener ve Hüdaverdi Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinin katılımıyla Sulakyurt İlçesinde gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi toplantı öncesi Sulakyurt Kaymakamı Gökhan Dolaş´ı makamında ziyaret ederek, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

YAPILAN ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Ardından KOPSOGEP Sulakyurt Gençlik merkezine geçerek, incelemelerde bulundu. Öğrencilerin etkinliklerine eşlik etti. Tüfekçi, daha sonra Sulakyurt Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri  toplantına katıldı. Toplantı, Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın’ın ilçenin eğitim durumu, personel sayısı, gerçekleştirilen proje ve çalışmalar hakkında brifing vermesiyle başladı.

SOSYAL OKUL PROJESİ

Tüfekçi, Biz Anadolu’yuz Projesi, LGS İçin Yapılacak Çalışmalar, Sosyal Okul Projesi, El Ele Hep Birlikte Projesi, Deneme Sınavı Sonuçları, Yabancı Uyruklu Öğrenciler, Aile Ziyaretleri (Bir Kahvenizi İçeriz Projesi), Okul Karneleri, Kırıkkale’ye Değer Projesi, Her Öğrenci Bir Fidan Projesi  (50.000 El, 50.000 Fidan) hakkında bilgi verdi. Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de kendi birimleri hakkında bilgi vermelerinin ardından, ilçe müdürlerimizin soruları yanıtlandı. İyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Haber: Ahmet Tezel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.