Dünyanın en büyük halı ve mobilya mağazası Gaziantep'te açılıyor

Dünyanın en büyük halı ve mobilya mağazası Gaziantep'te açılıyor

Merinos, Gaziantep'te 27 bin metrekare alan üzerine kurulu dünyanın en büyük mağazasını açıyor. Mağazanın açılışına özel olarak en az 100 liralık...

Merinos, Gaziantep'te 27 bin metrekare alan üzerine kurulu dünyanın en büyük mağazasını açıyor. Mağazanın açılışına özel olarak en az 100 liralık alışveriş yapanlara çekilişle 6 adet araba verilecek. Mağaza, 30 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te açılacak.
"27 plakaya 27 bin metrekare showroom yakışır" sloganıyla Merveşehir Mahallesi'nde açılacak mağazanın, dünyanın en büyük halı ve mobilya mağazası olduğu belirtildi. 500'ün üzerinde mobilya ve on bin çeşit halının sergilendiği mağazanın açılışı dolayısıyla 6 adet araba çekilişi kampanyası düzenlendiğini ifade eden Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdemoğlu, fabrika satış mağazalarına yenilerinin ekleneceğini söyledi. Ali Erdemoğlu, "Gaziantep'ten doğan Merinos, mağazalar zincirini genişletmeye devam edecektir. Gaziantep'e açılacak mağazamızın açılışa özel sürprizleri olacaktır. Her 100 liralık alışveriş yapan müşterilerimizin katılacağı çekilişle altı adet araba vereceğiz. Tüm halkımızı açılışımıza bekliyoruz." dedi. Merinos markasıyla parça halı üretiminde dünya birincisi olan Erdemoğlu Holding, Gaziantep'te kurduğu dünyanın en büyük fabrikasıyla Türkiye'de yakaladığı başarıyı küresel ölçeğe taşıdı. Rusya'nın en büyük fabrikasını kuran, Çin'deki fabrikasını 2012'de üretime açmayı planlayan, Avrupa, ABD ve Ortadoğu'ya gerçekleştirdiği ihracatla Türkiye'ye değer katan Erdemoğlu Holding, 2011'de 1 milyar dolar ciro hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.