Düğünlerde silaha HAYIR!

Düğünlerde silaha HAYIR!

Kırıkkale Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünün başlatmış olduğu ‘Her Düğüne Bir Polis’ uygulamasına destek verdiklerini belirtti.

KAHVECİLER ODASINDAN ‘HER DÜĞÜNE BİR POLİS’ UYGULAMASINA DESTEK

Düğünlerde silaha HAYIR!

Kırıkkale Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünün başlatmış olduğu ‘Her Düğüne Bir Polis’ uygulamasına destek verdiklerini belirterek, düğünlerin en mutlu günü olduğunu ve bu mutlu günlerin acıya dönüşmemesi için gereken her türlü desteği vereceklerini açıkladı.

GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZDE YOK

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ve ülke genelinde büyük yankı uyandıran ‘Her Düğüne Bir Polis’ uygulamasına bir destekte Kırıkkale Kahveciler Odasından geldi. Kırıkkale Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok yaptığı açıklamada ,” Bu projeyi kahveciler, çay ocakları ve internet cafeciler destekliyoruz Düğünlerimizde sanki bir gelenekmiş gibi sürdürülen silah kullanma alışkanlığına biran önce son verilmeli. Bizim geleneğimizde ve göreneğimizde böyle bir davranış söz konusu değildir.”

EMNİYET’İN YANINDAYIZ

Başkan Çatalok, “İnsanlarımızın en mutlu günleri silah kazaları yüzünden acı gününe dönüşüyor. İl Emniyet Müdürümüz Mahmut Çorumlu’nun önderliğinde başlatılan bu anlamlı çağrıya Kahveciler Odası olarak destek veriyoruz. Düğünlerde silah atımına son vermek için güvenlik güçlerimizle birlikte hep beraber mücadele edeceğiz. Bu konuda toplumun tüm kesimlerini de duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Haber: Burak Can

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.