Devletin güler yüzünü hissettiriyor

Devletin güler yüzünü hissettiriyor

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, salça kaynatan vatandaşların yanında durarak bir süre sohbet etmesi büyük taktir topladı.

TAKTİR TOPLADI

Kırıkkale Valisi olarak göreve başladığı ilk günden itibaren Kırıkkale’nin daha güzel olmasını ve tarihi yönlerinin daha ön planda olması için çalışmalar yapan Vali Yunus Sezer, çalışmaların yanı sıra vatandaşla da iç içe olmayı seviyor ve halkın istek ve beklentilerini kendilerinden dinliyor. Vali Sezer’in halk ile iç içe olması taktir toplarken, vatandaşlar Vali Sezer’in cana yakın halinden oldukça memnun.

BEREKETLİ OLSUN

Gerçekleştirdiği bir ziyaret sonrası yol kenarında salça kaynatan vatandaşları gören Vali Sezer, aracını durdurtarak vatandaşların yanına gitti. Bir süre vatandaşlar ile sohbet eden Vali Sezer, vatandaşların istek ve temennilerini sordu. Vali Sezer’i karşılarında gören vatandaşlar memnuniyetlerini gizleyemezken, Vali Sezer, salçanın bereketli olması temennisinde bulundu.

TAKİP EDİYORUZ

Vali Sezer’in ziyaretinden son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Uzun zamandır bir valinin kapımıza gelip hal hatır sorması bizi oldukça şaşırttı. Devletin gülen yüzünü bizlere tekrar hissettirdi. Şehrimiz için yaptığı çalışmaları haberlerden takip ediyoruz. İnşallah daha güzel günleri valimiz ile birlikte göreceğiz” dediler.

Haber: Burak Can Foto: Kırıkkale Valiliği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.