Deniz Seki cezaevindeki çocuklara şarkı yazdı

Deniz Seki cezaevindeki çocuklara şarkı yazdı

Sanatçı Deniz Seki, yaklaşık 20 aydır tutuklu bulunduğu İstanbul Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'nda bu sefer, ceza infaz kurumlarında anneleriyle kalan...

Sanatçı Deniz Seki, yaklaşık 20 aydır tutuklu bulunduğu İstanbul Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'nda bu sefer, ceza infaz kurumlarında anneleriyle kalan çocuklar için şarkı yazdı. Seki, söz ve müziği kendisine ait “Çocuk Marşı” isimli şarkısını ilk kez yine tutuklu bulunduğu cezaevinde düzenlenen programda seslendirdi.

DERGİDE YAYINLANDI

Yenişafak'ta yer alan habere göre öğretmen Zekeriya Gücer İlkokulu öğreniclerinin katıldığı ve annelerinin yanında kalan çocuklar için gerçekleşen programda bu şarkının seslendirilmesi, programı daha anlamlı hale getirdi. Bu arada, Seki'nin yazdığı şarkının sözleri, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan aylık kültür ve yaşam dergisi Değer'in 28. sayısında yayımlandı.

2017'DE ÇIKABİLİR

Toplamda yaklaşık 3,5 yıl daha hapis yatacak olan Seki, cezasının son 1 yılında denetimli serbestlikten yararlanabilecek. Seki'nin 2017'nin son aylarına doğru hapisten çıkabileceği belirtiliyor.

Çocuk marşı

Bütün çocuklar çiçektir
Bugün günlerden güneş
Aylardan yıldız bugün
Yıllardan en sevdiğim
Her mevsim çiçek bugün
Çünkü bütün çocuklar çiçek
Çocuklar çiçek çiçek
Bildiğim tek doğru şey
Güzel günler gelecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.