Çuvalla elbise çaldılar

Çuvalla elbise çaldılar

Kırıkkale'de bir tekstil dükkânından çuvalla elbise çalınması, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kırıkkale'de bir tekstil dükkanından çuvalla elbise çalınması, iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

Yenidoğan Mahallesi Osman Tiryaki Caddesi'nde esnaflık yapan Fahri Sevinç, 17 Şubat'ta işe geldiğinde dükkanın kapısının zorlanarak içeri girildiğini, çok sayıda giysi ile bilgisayar ve resmi evrakın bulunduğu çantanın çalındığını fark etti. Sevinç'in ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

İş yeri sahibi Sevinç, yaptığı açıklamada, gece geç saatlerde dükkanına yaklaşan bir kişinin kısa sürede dükkanın kapısını zorlayıp açtığını ve içeriden 4 poşet iş elbisesi, bilgisayar, resmi evrak ve malzemeleri alıp çuvala doldurarak kayıplara karıştığını söyledi.

4 ÇANTA MALZEME GÖTÜRMÜŞ

Olayın kendisini ve komşu esnafı da tedirgin ettiğini belirten Sevinç, şunları kaydetti: "Sabah iş yerime geldiğimde kapının açık olduğunu gördüm. İçeriye girdiğimde masanın üstünde bilgisayarımın olmadığını, bazı malzemelerin karıştırıldığını, iş elbiselerinin yere düşmüş olduğunu gördüm. Hırsılık olayıdır diye 155'i aradım. Polisler gelerek kamera ve dükkanda inceleme yaptılar. Çalınan bilgisayarımda özel ve banka bilgilerimiz vardı. İş ayakkabısı, tekstil ve iş elbisesi üzerinde faaliyet gösterdiğimiz için elbise de almışlar. Kamera görüntülerini inceledik 4 çanta malzeme götürmüş. Personelle ilgili bilgiler, özlük dosyalarımız, muhasebe kayıtlarımız ve maliyeyle ilgili evraklarımız vardı, onlar da gitmiş."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.