Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır

Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yılı dolayısıyla açıklamada bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yılı dolayısıyla açıklamada bulundu.

GURUR VE ONUR GÜNÜMÜZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yılı dolayısıyla açıklamada bulunan  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü büyük bir şevk, heyecan ve gururla idrak ediyoruz. Cumhuriyetimiz, fikri hür vicdanı ve irfanı hür nesiller sayesinde bugünlere ulaşmış Türk Milleti’nin üstün fedakarlık ve faziletiyle temellenerek bugünlere güçlenerek gelmiştir. Türk Milleti büyük zaferimiz olan İstiklal Savaşı’yla tarihin seyrini değiştirmiş, bölgesel ve küresel mihrakları sarsmış, Türk’süz Anadolu hayali kuranları bozguna uğratarak tüm dünyaya en kalıcı cevabı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanıyla vermiştir”

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla büyük Türk Milleti’nin en büyük kazanımlarından birisi olan Cumhuriyet’e sahip çıkmak, Türk istiklal ve istikbalini ilelebet muhafaza etmek yegane görevlerimizdendir. Büyük Türk Milleti yüksek ahlaki değer ve nitelikleriyle yoluna devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe karaklılıkla durmadan yürüyecektir. Bu itibarla cumhuriyetin ilanına giden çileli ve zorlu kurtuluş yolu Türk Milleti için rehber olmalıdır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin deyimiyle “Türk Milleti 29 Ekim 1923’te cumhuriyeti ilan ederek hükmünü vermiş, sözünü söylemiş, tartışma ve anlaşmazlıkların perdesini açılmamak üzere kapatmıştır. Cumhuriyetten geri dönüş yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kuruluşuna liderlik yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan ve millet istiklali için hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. Aziz Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene!” dedi.

Haber: Sedat Gençay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.