Çorum'da açılacak olan mobilya fuarı Gürcülerle renklenecek

Çorum'da açılacak olan mobilya fuarı Gürcülerle renklenecek

EXPO TR83 Fuarcılık AŞ'nin 24-28 Mart'ta Çorum'da düzenleyeceği Mobilya ve Ev Dekorasyon Fuarı'na Gürcistan'dan 60 kişilik heyet katılacak. Ankara, Amasya,...

EXPO TR83 Fuarcılık AŞ'nin 24-28 Mart'ta Çorum'da düzenleyeceği Mobilya ve Ev Dekorasyon Fuarı'na Gürcistan'dan 60 kişilik heyet katılacak.

Ankara, Amasya, Tokat, Kayseri ve Samsun'daki mobilya ve ev dekorasyon firmalarının katılacağı fuarla ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. EXPO TR83 Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Çorum Mobilya ve Ev Dekorasyon Fuarı'na davet üzerine katılacak Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Ticaret Odası başkanları ve alım heyeti, 60 kişilik ekiple Çorum'a gelecek. Gürcistan devlet sanatçılarının da yer aldığı grupta 15 kişilik sanatçı topluluğu fuarın açılışında konser verecek.

EXPO TR83 Fuarcılık ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın daveti üzerine 24 - 28 Mart 2010 tarihleri arasında Çorum'da düzenlenecek Mobilya ve Ev Dekorasyon Fuarı'na katılmak üzere Çorum'a gelecek Gürcistan ve Acara Özerk Cumhuriyeti Ticaret Odası Başkanı Giorgi Gabaidze ve Gürcistan Odası Genel Sekreteri Djumber Tugushi, Acara Özerk Cumhuriyeti Kültür Sanat ve Eğitim Başkanı Av. Arçil Mamuladze ile mobilya sektöründen işadamları katılacak.

Çorum'da bulundukları sürede Vali, Belediye Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret edecek heyet, daha sonra Çorumlu işadamları ile görüşmeler yapacak. Gürcistan heyeti, bölgenin tarihi ve turistik alanlarını da gezecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.