Çin’den bilimler kongresi

Çin’den bilimler kongresi

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu ile beraberinde bir grup heyet, 16 ülkede temsilciliği bulunan Uluslararası Kongre Organizasyonu İKSAD'ın 6. Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Sosyal Bilimler Kongresine katıldı.

ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARILDI

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Lale İzci, koruma ve bakım altında bulunan Gülbahar Demir ve İsmail Çöllü 16 ülkede temsilciliği bulunan Uluslararası Kongre Organizasyonu İKSAD'ın 6. Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Sosyal Bilimler Kongresine katıldı.

KORUMA ALTINDAKİ ÇOCUKLAR

Söz konusu kongrede Kuruluş Müdürü Lale İzci "Koruma ve Bakım Altındaki Çocukların Mekan Değişikliği: Kışlalardan Evlere" isimli bildirileriyle çocuk evi sistemini görsellerle anlattı. Çocuklarımız İsmail Çöllü ve Gülbahar Demir yuva ve çocuk evlerindeki farklılıklardan ve avantajlardan bahsetti Kongreye Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Çocuk Hakları Daire Başkanı Turan Güvenç de “Müdürlüğümüz ve çocuklarımız yalnız bırakmadı destekleriyle bizleri cesaretlendirdi” dedi.  Sertifikalarını alan çocuklarımızda böyle bir organizasyonda kendilerini ifade ettikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Haber-Foto: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.